2777
2789
عنوان

شوهرم بخاطر دختر خاله اش نیومد بریم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 1331 بازدید | 71 پست
وقتی اینجوری با وجود کار اشتباه قربون صدقش میری منتظر رفتارای بدتر ازین باش

الان چه رفتاری بکنم درسته

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه
هرمردی خانوادشو گذاشت کنار بعدا زنشم میذاره کنار . 

نمیدونم چرا متوجه منظورم نشدین.کنار گذاشتن یعنی قطع رابطه و بی احترامی.الویت گذاشتن همسر فرق داره با کنار گذاشتن خانواده!باید درکنار اینکه به خانوادت احترام میذاری در حد معمول کمک میکنی و سر میزنی مهم ترین ادم زندگیت همسرت باشه!مثل اینه که مثلا شوهرت مریض خونه باشه و تو با مامانت بری بازار بچرخی!چه برای مرد چه برای زن بعد ازدواج مهم ترین شخص زندگیش همسرشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم حق با شماست مهمونا مهم تر از شما نبودن که درست گفتی اگه میخواست میتونست بیاد 

آره خب 

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه
آره خیلیی من چطور دست پیش بگیرم مثلا چی بگم

بگو اگر بهم قول نمیدادی من ناراحت نمیشدم 

اما تو یبار بخاطر مامان کنسل کردی گفتم بلاخره پیش میاد یبار در سال همچین چیزی 

اما باز تو بلافاصله فرداش باز زیر قولت زدی

فرداشبم لابد داداشت بگه بیا بریم فلانجا میخوای بگی باشه بعدا

اوکی پس منم اگه بهت بگم قرار بیام پیشت بگم امشب عمم اومده

فرداشب خواهرم اومده

پس فردا شب پسرعموم اومده باشه بعدا تو بهت برنمیخوره؟

نکنه دستش خالی بوده، شاید نخواسته بگه، چون گفتی چند روز داره بهانه میاره نرین

نه میدونم داره

منم بودم ناراحت میشدم دختر خاله چه ربطی به شوهر شما داره اونا ک خونه شمادونفر نیومدن خونه خالشون رفت ...

آره همیشه اولویت بقیه هستن همیشهههه

آره خیلیی من چطور دست پیش بگیرم مثلا چی بگم

زنگ و پیام نده .اومد منت کشی ناراحتی هات و بگو.بگو من از شوهرم توقع دارم زنش مهم تر از دخترخاله و خاله و عموش باشه.بکو از مرد وابسته خوشم نمیاد.زیادم ناز مردا و نکش .تو باید بیشتر براش ناز کنی!

هرمردی خانوادشو گذاشت کنار بعدا زنشم میذاره کنار . 

من نمیگم بزاره کنار ولی دختر خاله چه ربطی به این داشتن یه سلام احوال پرسی می کرد می اومد اینا هر شب مهمون دارن پس من الکی قول ندا

به نامزدت بگو به شوخی جای من خالی پیششت، که خودش بگه بیای، مردا کلا باید همه چی رو یادشون بدی 

گفتم ولییییییییی..

آره همیشه اولویت بقیه هستن همیشهههه

چون تو خودت خودت رو اولویت قرار نمیدی!!!

من باشم اگه بهم بگه فردا یا پس فردا بیا میگم من فقط دیروز وقت داشتم چون از قبل برنامه داشتیم باهم  امروز نمیتونم  قرار پسرداییم بیان خونمون 

بگو اگر بهم قول نمیدادی من ناراحت نمیشدم  اما تو یبار بخاطر مامان کنسل کردی گفتم بلاخره پیش می ...

فعلا نرم سمتش درسته ؟

من رد قرآن قسم خوردم تت‌ امشب اس ندم بهش

منم اگه جای شما بودم ناراحت میشدم .یعنی چی که فلان جا کار داشتم و فلان کس اومد .

بیرون رفتن باشماهم مهم بود دیگه .

من اگه بودم یکم میرفتم تو ناز تا خودش بفهمه ناراحتم .حداقل معذرت خواهی کنه .ولی شما العان غضه نخور بیخیال بیخود فکر و خیال نکن .

یعنی اصلا نرم سمنش؟ من مقصرم بنظرت

درمقابل خودت بله ولی درمقابل اون نه!! اگه عذاب وجدان داری بخاطر سرکوفتهای دروغی ایشونه اجازه نده اذیتت کنه جوابشو بده وقتی میگه بداخلاقی نگو چرا چطور؟ بگو هرجور دوست داری فکرکن گاهی هم حمله بهترین دفاعه یه مدت مثل خودش باش ببین چطور درست میشه

نازد به خودش خدا که حیدر دارد   دریای فضائلی سراسر دارد.
زنگ و پیام نده .اومد منت کشی ناراحتی هات و بگو.بگو من از شوهرم توقع دارم زنش مهم تر از دخترخاله و خا ...

ولی من خاک بر سر ناز اون می کشم