2777
2789
عنوان

چرا مجرد ها فکر میکنن کسایی که جدا شد حقشونو خوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 2827 بازدید | 267 پست
حقیقتا تو تاپیک جز یه نفر ندیدم کسی مخالف این نوع ازدواج باشه. اون یه نفر هم هیچ توهینی نکرد.ولی شما ...

من خودم مطلقه نیستم و کسی منو مطلقه محسوب نمیکنه

اما اینجور حرفا سنگینه واقعا

من خودم با اینکه مطلقه نیستم بارها تو این سایت بهم گفتن نباید حق مارو بخوری نباید با مجرد ازدواج کنی و...

منظورم با اون کاربر نیست ها اون اینجور حرفی نزد بقیه رو میگم

متوجه منظورم نشدی میگم همه ی اون مزایا رو خانم مطلقه هم ممکنه داشته باشه ولی دختر مجرد نه، پس صرفا م ...

دوست عزیز ما که نمیگیم مجرد بودن امتیازه. میگیم بعضی از کسایی که جدا شدن، مجرد بودن طرف مفابل تو ازدواج دوم رو امتیاز می دوننن. خود شما هم مطلقه بودن خانم رو امتیاز میدونید.

صحبت ما اینه که تجرد یا جدا شدن هیچ کدوم امتیاز حساب نمیشه. معیارهای خیلی مهمتری برای ازدواج وجود داره.

دیگه واضح تر ازین نمیشه توضیح داد. کاش گارد نگیرید.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اکثریت این مدل ازدواج ها عاقبت خوبی ندارهصد مورد با چشم خودم دیدم فقط

ولی من دیدم خوشبخت شدن

البته کسی که بعد از جدایی عجله کرده و فقط مجرد بودن شخص رو ملاک قرار داده تا بکنه تو چشن بقیه نه واقعا خوشبخت نشده

شماها حالتون خوب نیست اصلااگر خودمم روزی جدا بشم قطعا با یه آدم مجرد ازدواج نمیکنماین نظر منه حتی بر ...

شما مشکلت چیه که اینقدر اصرار به همچین چیزی داری؟! الان اگه مثلا من با یه آقای مجرد ازدواج کنم چیزی از امثال تو کم میشه؟! یا صرفا حسادت میکنید؟؟!

یقه کیو بگیرن😐😐😐بابا به شما اسیبی نمیرسه اینجور ازدواجا اروم باشین

😂وای آروم باشید رو خوب گفتی... انگار قراره از اموال اینا چیزی کم بشه، واقعا متوجه نمیشم این حجم از زن ستیزی رو

متوجه منظورم نشدی میگم همه ی اون مزایا رو خانم مطلقه هم ممکنه داشته باشه ولی دختر مجرد نه، پس صرفا م ...

شاید باورت نشه ولی امتیاز میدونن

همینجا خیلی تاپیک ها میبینیم که خانم مطلقه ست با یه آقا آشنا شده و میخواد بگیرتش ولی تا میفهمه خانم مطلقه ست پا پس میکشه

یا پسر دایی خودم یکی از دخترای فامیل میخواست خیلی دوسش داشت میخواستن دختره واسش بگیرن ولی دختره شوهر کرد دو سال بعد طلاق گرفت الان میگه نه مطلقه نمیخوام

هزارتا مثال دیگه میتونم برات بزنم که مردا اگر خودشون مجرد باشن اتفاقا خیلیم براشون مهمه دختر مجرد باشه چون نمیخوان سایه شوهر سابق زنشون روی زندگیشون باشه

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

ولی من دیدم خوشبخت شدن البته کسی که بعد از جدایی عجله کرده و فقط مجرد بودن شخص رو ملاک قرار داده تا ...

شما الان میگی من نامزد بودم جدا شدم بعد میگی جدا نشدم

ظاهرا شما به خاطر خودت گارد گرفتی

ولی حرف من کلی بود

من خواهر خودم جدا شده و هیچوقت با یه مجرد ازدواج نمیکنه

اتفاقا خواستگار هم زیاد داره

من اصلا نمیدونستم شما جدا شدی

من به صورت کلی گفتم فقط که این مدل ازدواج هارو من نمیپسندم و درست نیست به هزار دلیل

اینکه شما میپسندی نظر شماست و محترمه

بله، من همون اول هم صحبت شما رو تایید کردم که چنین افکاری متاسفانه وجود داره.

من فقط عقد بودم و جدا شدم مهر طلاقمپاک شد چون چیزی بینمون نبود

اما بارها گفتنتو هم مطلقه ای توهم چنین حقی نداره

ولی کلا بعد جدایی شاید ۱۰ تا خواستگار داشتمفقط یکیش خودش همتو عقد جدا شده بود دیگه خواستگار اینمدلی نداشتم.خب به حرف یه سری ها یعنی من دیگه ازدواج نکنم تا حتما طرف هم مثل خودم باشه😐😐😐

شما رو نمیگم ها صرفا دارم درد و دل میکنم

دوست عزیز ما که نمیگیم مجرد بودن امتیازه. میگیم بعضی از کسایی که جدا شدن، مجرد بودن طرف مفابل تو ازد ...

شما حرفت درست و منطقیه گلم... ولی خودتو باون کابر یکی ندون اون قشنگ مشخصه مشکل داره

شما مشکلت چیه که اینقدر اصرار به همچین چیزی داری؟! الان اگه مثلا من با یه آقای مجرد ازدواج کنم چیزی ...

شما هر کاری دوست داری بکن با مجرد ازدواج کن به ما چه

ولی به خوستگار مطلقه اخ و پیف نکن

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو