2777
2789

سلام عزیزم خوبی؟ زایمان کردی؟ حتما از خودت خبر بده بهم

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کجایی کتی نگرانت شدم دختر اصلا نیستیا انلاین شدی منم تگ کن خبر بده از خودت ایشالا که خیره

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

کجایی کتی نگرانت شدم دختر اصلا نیستیا انلاین شدی منم تگ کن خبر بده از خودت ایشالا که خیره

منم اتفاقا خیلی چند روزه تو فکرشم فکر کنم زایمان کرده

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
منم اتفاقا خیلی چند روزه تو فکرشم فکر کنم زایمان کرده

خداکنه حالش خوب باشه تو همه تاپیکا بود این غیبتش برام خیلی عجیبه☹️

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

خداکنه حالش خوب باشه تو همه تاپیکا بود این غیبتش برام خیلی عجیبه☹️

آره بودش انشاالله زایمان کرده سرش شلوغه 

من واسه خاطر تو سر میزنم سایت 

یک هفته بیشتره درگیر بیمارستان و گرفتاری ام 

تو ام بی معرفت نمیگی ادم نگران میشه خب 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

سلام کجایی دختر  حالت خوبه؟ زایمان کردی؟ نگرانتم ی خبر بده بهم

سلام عزیزم خوبی 

کتایون زایمان کرده و خدا رو شکر هم خودش هم پسرش خوبه 

فقط کاربریش تعلیق شده و میخواد جواب شما رو بده میگه میزنه کاربری تعلیق شده ،گفت به شما بگم  واز شما تشکر کنم

سلام عزیزم خوبی  کتایون زایمان کرده و خدا رو شکر هم خودش هم پسرش خوبه  فقط کاربریش تعلیق ...

سلام عزیزم ممنونم خوبم شما خوبی نی نی خوبه 

خب خداراشکر سلامش برسون انشاالله قدم نی نیش هم پر از خیر وبرکت باشه ولی چرا تعلیق شده 🙁