2777
2789
من واسه خاطر تو سر میزنم سایت  یک هفته بیشتره درگیر بیمارستان و گرفتاری ام  تو ام بی معر ...

چرا عزیزم خدا بد نده 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
سلام عزیزم خوبی  کتایون زایمان کرده و خدا رو شکر هم خودش هم پسرش خوبه  فقط کاربریش تعلیق ...

الحمدالله گلم 

اخه این کاربریش که تعلیق نیست

شمارمم داده بودم بهش 

حقیقتش نگرانش بودم

سلام برسون بهش خیلی

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم خوبی  کتایون زایمان کرده و خدا رو شکر هم خودش هم پسرش خوبه  فقط کاربریش تعلیق ...

قربونت عزیزم مرسی که از نگرانی درمون آوردی سلام منو بهش برسون و قدم نو رسیده رو بهش تبریک بگو انشالله که براشون خوش قدم باشه آقاپسری😍

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

چرا عزیزم خدا بد نده 

نی نی بستری بود 

پسرم سرما خورد خیلی سبک داد به نی نی 

اینم خب یک ماه و نیمه بود با اینکه سبک بود ولی بستری شد چون سرماخوردگی زیر سه ماه سخته خلاصه ۷ روز بستری بود دو سه روزه مرخص شده بازم تحت نظره سرفه داره تک و توک

ببین خدا برای کسی نیاره روز اول ی دکتر بی همه چیز منو چنان ترسوند که اصلا تا دو سه روز تو هپروت بودم 

سخت گذشت خیلی

نی نی بستری بود  پسرم سرما خورد خیلی سبک داد به نی نی  اینم خب یک ماه و نیمه بود با اینک ...

اخی عزیزم انشاالله بلا دوره خداراشکر الان بهتره 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
نی نی بستری بود  پسرم سرما خورد خیلی سبک داد به نی نی  اینم خب یک ماه و نیمه بود با اینک ...

ای وای عزیزم چقدر بهت سخت گذشته 

منم بچه هام سرما خوردن هی التماسشون میکردم که تو اتاق نی نی نیاین همش استرس دارم سرما بخوره😩

ای وای عزیزم چقدر بهت سخت گذشته  منم بچه هام سرما خوردن هی التماسشون میکردم که تو اتاق نی نی ن ...

پسرم سه سال و نیمشه 

هرچی بگمم بچه ست متوجه نمیشه 

انشالله چیزی نمیشه عزیزم توکل به خدا 

پسرم سه سال و نیمشه  هرچی بگمم بچه ست متوجه نمیشه  انشالله چیزی نمیشه عزیزم توکل به خدا& ...

خدا نگهدار پسرت باشه عزیزم

من هزار ماشالله بزرگه نزدیک چهارده سالشه دل ازش نمی کنه 

همش کنارشه