2777
2789
عنوان

زنداداشم حرف بدی زد بهم 😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 37 پست

عزیزم اینجا حق با عروسه همه میگن نه چیزی نگفته اگه خواهر شوهرت گفته بود همه میگفتن واییی داره میترکه حسوده برو چشاش دربیار این حجم بی منطقی فقط تو نینی سایت هست

دارای دو سال عضویت و ترکیدن ناحق ....😑😑😑 حالم از کسایی که تو تاپیک دیگران میگن به ماچه حالا ، سطح دغدغه ات چقدر پایین یا حالا حرص تو رو هم باید بخوریم .....  بهم میخوره . سطح دغدغه هر کسی یا افکار هر کسی فرق می کنه بهم احترام بذاریم .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بهش میگفتی من اینطوری بیشتر دوس دارم، خودتو ناراحت نکن نظرشو گفته شاید منظور بدی نداشته اصلا

به خدا تو زندگیم نشده به داداشام بگم هزار تومن پول بهم بدین. تازه من بهشونم میدم .اگر میرم کار میکنم خب میخوام رو پا خودم باشم. چرا تیکه میندازه

ببین عزیزم

من شرایط خودمو دوست دارم

خانه دارم ولی هرگز سعی نمیکنم ی خانم شاغل رو مثلا پایین بیارم و کم ارزش و....نشون بدم

این ینی خودم مشکلی ندارم و ب کار و راه خودم اعتماد دارم

معمولا آدمها چیزی رو اگه دیدید سعی میکنن بد جلوه بدن از حسادت هاشون هست و عدم اعتماد بنفسشون

باران که شدی؛مپرس این خانه کیست...🌱
عزیزم اینجا حق با عروسه همه میگه نه چیزی نگفته اگه خواهر شوهرت گفته بود همه گفته واییی داره میترکه ح ...

به خدا تو زندگیم نشده به داداشام بگم هزار تومن پول بهم بدین. تازه من بهشونم میدم .اگر میرم کار میکنم خب میخوام رو پا خودم باشم. چرا تیکه میندازه

نه مخاطبش من بودم نگاه کرد و گفت. 

میگفتی اینجوری رو پا خودمم راحتترم وگرنه با کار نکردن ادم تن پرور و تنبل بار میاد و خوب نیس همش نگاش به دست بقیه باشه دوزار بذارن کف دستش

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
به خدا تو زندگیم نشده به داداشام بگم هزار تومن پول بهم بدین. تازه من بهشونم میدم .اگر میرم کار میکنم ...

بنظرم شما مشکلتون عدم اعتماد بنفس هست

شما راهتون کارتون و هدفتون خیلی هم خوب هست

۲تا از مزایای اشتغال رو ایندفه اگه ایشون حرف زدن بهشون محترمانه بگو و رددشو

باران که شدی؛مپرس این خانه کیست...🌱