2777
2789

بچه ها چرا یمدته عکس طلا نمیزارید؟نخریدید یااینکه دوسندارید بزارید؟قبلا عکس طلا زیاد میزاشتن ادم وسوسه میشد همش پول جمع کنه بخره الان خیلی وقته عکس ندیدم اصلا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام دوستان 

امروز از افق کوروش لوبیا چیتی خریدم بنظرم خیلی ارزون بود نهصد گرمی ۳۰۰ آذوقه

مادلین ۲۸۷ 

چند تا خریدم با تارا رب چین چین ۶۴

البته افق کوروش مشهد

نمیدونم قیمت جاهای دیکه چطوره 

گفتم شماهم بخرید تا تموم نشده 

لوبیا قرمز فردینه ۱۱۳

بچه ها چرا یمدته عکس طلا نمیزارید؟نخریدید یااینکه دوسندارید بزارید؟قبلا عکس طلا زیاد میزاشتن ادم وسو ...

ممن هیچ وقت نتونستم عکس آپلود کنم 🤔

تو نی نی سایت 

علیرغم اینکه این بالا روی عکس میزنم.

میشه عزیزم دستورش کامل بزاری لطفا؟؟ خامه از همینا واسه صبحانه میگیریم جلدش صورتی یا رنگ دیگه است؟

عزیزم اره همین خامه ها معمولی 

برای هر لیوان یه قاشق اردبرنج یا نشاسته بانشاسته خوشمزه تره شکرم همون ی قاشق برای هر لیوان اما میزان شیرینیشو بچش بیین چقدر دوسداری براهرلیوان ی قاشق خامه اما خامه ش هرچی بیشترخوشمزه تر 

خامه رو باشیر میزنیم که روون بشه بعدبقیه مواداضافه میکنیم زعفرونم همون اولش میریزیم گلابم بزنیم که عالیه بعدغلیظ شد مبریزیم توظرف سروای تک نفره چون دسر نرمیه ازظرف درنمیاد 

امیدوارم متوجه شده باشین😂

میشه تو تاپیک اشپزی از اول اول😄😄بگین چ موادی لازمه و چجور درست میکنین من هر چقدر خوندم متوجه نشدم. ...

اره بایدکامل ودرست بنویسم حتمامیزارم اونجا اره پسرخودم خیلی دوسداره برا بچه های بدخوراک قوتو عالیه بریزین توشیر بگین شیرکاکایو بخور پسرمن خیلی دوسداره خیلیم بهش قوت میده واقعا

یک قاشق ارد برنج یک قاشق خامه یه لیوان شیر و یکم شکر درسته😅؟ نشاسته و زعفرونم بزنم؟

ارع به ازای هرلیوان همشون ی قاشق شکرش بستگی به ذایقه خودتون داره من همون یه قاشق برام شیرین میشه 

سلام دوستان به لطف خدا و با دعاهای شما تونستم مرحله‌ی اول ازمون استخدامی اموزش و پرورش رو قبول بشم ب ...

عزیزم مبارکه موفق باشین.برا مصاحبه هم یه پکیج هست توگوگل بزنی میاره پکیج صفرتا صد مصاحبه فک کنم۳۰۰تومن اینا باشه یه آقا هست صوتی توضیح میده من که خیلی راضی بودم ازش

من خیلی وقته این تاپیکو دنبال میکنم از زمانی که سفید برفی استارتربود ازاون موقعه اماخوب زندگی برام بالاپایین زیادداشت هیچوقت کامنتی نزاشتم اماالان گفتم بزارم خیلی اینجابهم کمک کرده 

چندسال ازاین فضادوربودم وبسی ولخرج اماالان جلوی خودموگرفتم تواین دوسال اخیرخیلی بهترازقبل شدم وباشماعزیزان میخوام خیلی بهترتر بشم ☺️😅

کیکای خوشگل میپزم میدم دست خلق الله خرجی خونه هم دست منه ماشینمو عوض کردیم طلاخریدیم خداروشکر خواستم بگم کلی ادمم هست که خاموش دنبالتون میکنن ولی دعای خیرشون همراهتون هست 

همتونو دوسدارم دعای خیرمن‌همیشه همراهتونه  

ازاین به بعددیگه‌نمیخوام خواننده خاموش باشم میخوام همراهیم پررنگ باشه