2777
2789
عنوان

زنداداشم حرف بدی زد بهم 😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 512 بازدید | 37 پست

اهمیت نده به هر دلیلی حالا حسادت یا هر چیزی بهش فشار اومده یه چیزی گفته شما کار خودتو بکن اگر بخوای پی هر حرفی رو بگیری هیچوقت آرامش نداری بی محلی و ادامه دادن به کارت بهترین جوابه

بنظرم شما مشکلتون عدم اعتماد بنفس هست شما راهتون کارتون و هدفتون خیلی هم خوب هست ۲تا از مزایای اشت ...

من کلی طلا خریدم پول پس انداز دارم. همیشه چیزهای انتیک برا خودم میخرم بدون اینکه اصلا به کسی نیاز داشته باشم. اما همیشه نیشش رو میزنه.منم لال

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کلی طلا خریدم پول پس انداز دارم. همیشه چیزهای انتیک برا خودم میخرم بدون اینکه اصلا به کسی نیاز دا ...

ب یک قطار ثابت و بی تحرک کسی سنگ پرت نمیکنه

اگه میبینی قصد تخریب و آزارتو داره حتما رو ب رشد و پیشرفتی،میخاد ازارت بده تا سبک شه👍

من اگه جای شما باشم ایندفه چیزی گفتن و ببینم تکرار میکنن این حرکات و رفتارو میگم کار حس زنده بودن میده بهم ،واقعا زندگیمو بدون کار نمیتونم تحمل کنم🌺

باران که شدی؛مپرس این خانه کیست...🌱
ب یک قطار ثابت و بی تحرک کسی سنگ پرت نمیکنه اگه میبینی قصد تخریب و آزارتو داره حتما رو ب رشد و پیشر ...

من خاک تو سرم لالم. بعدا میگم عههه کاش فلان چی میگفتم 

من خاک تو سرم لالم. بعدا میگم عههه کاش فلان چی میگفتم 

نه عزیزم

اعتماد بنفس رو ببر بالا

و اگه کسی دیدی ب ناحق و نادرست حرفی میزنه

محترمانه بشونش سرجاش تا هم ادب خودت رو نشون بدی هم بهش ب زبان بی زبانی بگی هیس ساکت شو⁦☝️⁩😎

ببین من خانه دارم

ولی اگه ی خانم شاغل مثلا تیکه بندازه بهم(و مطمعن شم ک بی شخصیت هست و قصد تخریب منو داره و چندبار تکرارکنه کارشو)

باز جوابشو میدم ک بشینه سرجاش

در این حد😂😂😂

پس اعتماد بنفس داشته باش

زیاد بهش نزدیک و همکلام نشو

اگه دیدی زبونش کوتاه نمیشه

با ی لبخند کوچیک جواب بزرگی بده بهش

ک دیگه جرات نکنه تکرار کنه

باران که شدی؛مپرس این خانه کیست...🌱

تاپیکهای @بانوآرتمیس  

رو بخون

دوتا تاپیک داره فوق العاذدست

یکی (صمیمیت ممنوع