2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من وقتی وارد رابطه دوستی هم شدم شاغل بودم و حقوق بگیر بودم عقد هم کردیم همین طور 

مشکل خاصی سر پول ماهانه من نداشت چون حقوق اش تقریبا چهار پنچ برابر من ، اما جایی نیاز بود من واقعا کم نگذاشتم 

بهش نفهموندم   خودش میگه حقوقت برا خودت   خرج نکن توی خونه حتی هدیه تولد هم برام نگیر   ولی اون هدیه میده

ولی حقوق اون خیلی زیاد نیس ک من بتونم خیلی خرج کنم ازش   من پول نمیگیرم ازش

تو اول باید با خودت به صلح برسی که علت کار کردنت چیه و چقدر میخوای تلاش کنی برای زندگی

من و شوهرم برنامه ریزی کردیم

بخشی از حقوقمون میره تو حساب مشترک برای خرجای مشترک خونه و غیره

بخشی ازش سرمایه کارمونه

بخشی هم میمونه دست خودمون که مدیریت کنیم

هر دو برای زندگی مشترک تلاش میکنیم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بهتر اول صحبت کنین

اینم در نظر داشته باش اگه پولت برای خودت جدا بخوای و نفقه هم جدا (منظورم خیلی پول من پول تو کنی) اونم میتونه بگه خرجت میدم اما تمام کار خونه هم خودت انجام بده. همکارای من اینجورین و پوستشون‌ کنده شده. رسیدگی به بچه و غذا و  تمیز کاری، مهمونی….

مهربان باشیم   
تو اول باید با خودت به صلح برسی که علت کار کردنت چیه و چقدر میخوای تلاش کنی برای زندگیمن و شوهرم برن ...

آفرین ولی چیزی ازش خواستی به نامت کنه؟

مرداد تا ندارن میان گردن خم می‌کنن میگن همینه 

بعد که پولشون پس افتاد تو رو هم دیگه نمی‌شناسند 

همین الان زرنگ باش حتما چیزی به نامت کنه اگه داری تو خونه خرج می‌کنی 

زندگی متاهلی یعنی مشارکت

من اعتقاد دارم دوتایی خرج کنیم دوتایی زحمت بکشیم

هرجی خریدیم به نام هردو بشه

چطوریه که از مرد انتظار داریم خرج کنه ولی ما وظیفه نداریم؟!!

بعد میگیم نابرابری جنسیت؟!!

خودمون این نابرابری رو به وجود میاریم

من سرکار میرم فقط،واسه خودمه بعد پول تو هم واسه خودمه؟!!

چرا؟!!

نه افراط درسته نه تفریط

صحبت کردیم درموردش 

و خودم پیشنهاد دادم که میخوام حقوق منم تو زندگی خرج بشه اما من بخش کمتری میدم بعضی جاها و اگرم پول کم اوردم میگیرم ازت 

و سر همینم توافق شد

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بهتر اول صحبت کنیناینم در نظر داشته باش اگه پولت برای خودت جدا بخوای و نفقه هم جدا (منظورم خیلی پول ...

عزیزم من با مراودات انسانی کاری ندارم ولی کار خونه هم وظیفه زن نیست 

شوهر باید خیلی دور از جونتون نفهم باشه همچین گروه کشی بکنه 

فک کنه زنش خانه داره غلط کرده دندون تیر کرده 

واقعا مزدا پرنسس شدن 

خودش نباید غیرتش بزاره زنش خرج خونه او رو بده 

زندگی متاهلی یعنی مشارکتمن اعتقاد دارم دوتایی خرج کنیم دوتایی زحمت بکشیمهرجی خریدیم به نام هردو بشهچ ...

عزیزم 

من صد درصد مخالفم برابری جنسیتی هستم چطور تا وقت زور و قدرت نمایشونه زن میشه کسی که دائم باید تمکین کنه و تا کجای دادگاه حق و به مرد میدن 

ولی موقع حساب کتاب که میشه ،میشه برابری؟

به نام هر دو این درسته 

مگه من و گرفته خرجش رو بدم کارای خونه میکنم زنونگی میکنم بچه بزرگ میکنم 

عزیزم من با مراودات انسانی کاری ندارم ولی کار خونه هم وظیفه زن نیست شوهر باید خیلی دور از جونتون نفه ...

قانون رو کار نداشته باش چون خودمون هم خیلی قانون ها رو قبول نداریم که درسته

در زندگی متاهلی  وظیفه هرکسی چیه؟!

شوهر پول در بیاره خرج زندگی رو بده  زن هم فقط خرج کنه ؟! وظیفه ای نداره؟"