2777
2789
عنوان

خانومای شاغل و متاهل بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 51 پست
قانون رو کار نداشته باش چون خودمون هم خیلی قانون ها رو قبول نداریم که درستهدر زندگی متاهلی وظیفه هر ...

زن زنه 

همه چیز از اونجایی خراب شد که مازنا رفتیم دنبال پول .

خرج کنه یعنی چی عزیزم 

تو زندگی مسلمونا برای مرد نفقه تعریف شده یعنی آقای محترم وظیفته زنت داره جوونیش کنارت میگذره داره برات بچه میاره باید خرجش رو بدی

عزیزم من صد درصد مخالفم برابری جنسیتی هستم چطور تا وقت زور و قدرت نمایشونه زن میشه کسی که دائم باید ...

مشکل همینه هرجا به نفع ماست قبولش نداریم هرجا به ضرر ماست قبولش داریم؟

همین میشه اش شعله قلم کار.....

چون قانون به نفع ما نیست   شوهر بیچاره باید جور بکشه ؟ 

زندگی متاهلی یعنی مشارکت دو طرف 

اگر اینطور فکر نمی‌کنید پس مهم نیست یکی بهتون بگه در قبال پول مهریه خریداری شدید برای تمکین!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زن زنه همه چیز از اونجایی خراب شد که مازنا رفتیم دنبال پول .خرج کنه یعنی چی عزیزم تو زندگی مسلمونا ب ...

درسته حرفت

اما میتونه نذاره پات از خونه بذاری بیرون. بگه تمام نیاز مالیت برطرف می‌کنم فقط باید بنشینی خونه و زنانگی کنی و بچه بزرگ کنی ‌ هر موقع خواستم لب تر کنی. بره صیغه کنه،…همه اینا رو هم حق مرده طبق قانون

مهربان باشیم   
مشکل همینه هرجا به نفع ماست قبولش نداریم هرجا به ضرر ماست قبولش داریم؟همین میشه اش شعله قلم کار..... ...

مهریه حقی هست که پیامبر برای زن مسلمون قرار داده حق زن هست 

بعد از او هم حق بچه هاش 

دیگه بقیش بازی با کلماته

مشکل همینه هرجا به نفع ماست قبولش نداریم هرجا به ضرر ماست قبولش داریم؟همین میشه اش شعله قلم کار..... ...

و در این صورت مرد حق داره از کار کردن شما جلوگیری کنه  چون قانون بهش اجازه میده؟!!

مرد حق داره رفت و آمد شما رو کنترل کنه اجازه نده جایی بری؟

......

خوب این اشتباهه و در هیج کشور پیشرفته ای این قانون احمقانه نیست

ما مسلمونیم و قانون مون قانون اسلامه 

چطور همه چیز مون قانونی و اسلامیه سر حق و حقوق که میشه 

زن خریداری میشه برای تمکین ؟

مهریه حقی هست که پیامبر برای زن مسلمون قرار داده حق زن هست بعد از او هم حق بچه هاش دیگه بقیش بازی با ...

و صد الیته طبق همین قانون مرد حق داره جلو کار کردن زن رو بگیره 

بگه بشین تو خونه هیج جا نرو

ما مسلمونیم و قانون مون قانون اسلامه چطور همه چیز مون قانونی و اسلامیه سر حق و حقوق که میشه زن خریدا ...

شما اعتقاد داری همش درسته؟!.پس به شوهرت حق بده اجازه کار کردن بهت نده

اجازه بیرون رفتن از خونه بهت نده

من اگر مرد بودم و زنم اینطوری میگفت راستش همین جواب رو میدادم  اگر این قانونه  اونم قانونه 

شما اعتقاد داری همش درسته؟!.پس به شوهرت حق بده اجازه کار کردن بهت ندهاجازه بیرون رفتن از خونه بهت ند ...

من از اول شاغل بودن کور هم میشد چشماش رو باز میکرد می‌رفت زن خانه دار می‌گرفت 

آخه نکه زنای شاغل که پول تو خونه خرج میکنن بهشون خیانت نمیشه ؟

چرا ممکنه بشه

منکه نگفتم نمیشه. در جواب اینکه میگی زن وظیفه کار خونه نداره، میگم، راس میگی طبق شرع وظیفه نذاره. اما در قبال این هزینه های که مرد میکنه خیلی از اختیارات زن رو ازش میتونه بگیره.

مهربان باشیم