2777
2789

من تیرویدم نرماله انتی تی پی او بالاس تازه دکترم برام قرص پرید نیزولون۵ داده.ینی ممکنه این جلو بارداری گرفته تاحالا؟تنبلی دارم ولی هرماه فولی دارم و نمبشه...برم دکتر غدد یا این قرص اوکی میکنه؟شما چنددماه بعد خوردن قرص باردارشدین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از من ۸۵۰ الان ۱۶ساله باردار نشدم .....البته همسرمم مورفولوژیش ۲درصده و دی اف ای ۴۳ کلا تو سرنوشتمون ...

عزیزمم ایشالا بزودی زود ماهم مامان میشیم خدا بزرگه.من ۳ سال اقدامم با ی سقط.شوهرم واریک ۲ داره .خودمم تنبلی نمیدونم‌واقعا چیکار کنم هرماه فولی دارم نمیشه شوهرم ازمایشش خوبه میترسم ببرمش عمل بدتر شه

از من ۸۵۰ الان ۱۶ساله باردار نشدم .....البته همسرمم مورفولوژیش ۲درصده و دی اف ای ۴۳ کلا تو سرنوشتمون ...

قرص چی میخوری؟ای وی اف اینا کردی یا ن؟دی اف ای بالا درمان نداره؟دکتر غدد میری؟

حتما آزمایش تیرویید بدین و با جواب این آزمایش و آزمایش تیرویید پیش متخصص غدد برید

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

دیگه یکساله هیچی نمیخورم ولی قبلا روزی نصف لووتیروکسین و یه پردنیزلون ۵ و شبهاهم اهن و فولیک اسید ....

بله دوبار ای وی اف کردم و مشکلات همسرمم ژنتیکیهست و درمان نداره ....البته دارو دادن به همسرمن اثر نکرد ....

دیگه یکساله هیچی نمیخورم ولی قبلا روزی نصف لووتیروکسین و یه پردنیزلون ۵ و شبهاهم اهن و فولیک اسید .. ...

عزیزمم خدا خودش معجزه کنه براتون.با عمل اینا بهتر نمیشه؟

دیگه یکساله هیچی نمیخورم ولی قبلا روزی نصف لووتیروکسین و یه پردنیزلون ۵ و شبهاهم اهن و فولیک اسید .. ...

حق داری ادم خسته میشه از قرص خوردن دگتر رفتن و ...ازمایش شوهرت خوب بودتعداد حرکت. مورفو؟تیرویید عددش خوب بود لوتبروکسین میحوردی؟

حق داری ادم خسته میشه از قرص خوردن دگتر رفتن و ...ازمایش شوهرت خوب بودتعداد حرکت. مورفو؟تیرویید عددش ...

بله نرمال بود و قرص میخوردم ....

نه مورفولوژی ۲درصد ، تحرک مجموع آ و بی ۳۰ولی تعدادش خوب بود ....

من راضیم ب رضای خدا ...

عزیزم اصلا ب عمل نیاز نداره ....ممنونم به همچنین ....شماهم وقتت را از دست نده برو ای وی اف

خدا کمکت کنه عزیزم سخته.ای یو ای رفتم منفی شد خیلی بهش امبدوار بودم .با اینک فولی خوب داشتم ولی نشد .والا خاهر هزینش زیاده درامد شوهرم کمه.تنها ی ای یو نزدیک ده تومن شد برامون 

بله نرمال بود و قرص میخوردم ....نه مورفولوژی ۲درصد ، تحرک مجموع آ و بی ۳۰ولی تعدادش خوب بود ....من ر ...

پس برم دکتر غدد شاید برا منم لوتیرو کسین داد.دی اف ای چیه ینی درمان نداره لعنت بهش.