2777
2789
عنوان

چرا بعد زایمان اینجوری شدم

158 بازدید | 6 پست

بارداری سختی داشتم و استراحت بودم تو این دوران خلی استرس داشتم وخانوادمم اذیتم کردن .

الان ۱۱ روزه زایمان کردم زایمانمم سخت بود و خونریزی بعدش  مردم وزنده شدم

تواین چند روز خیلی اذیت شدم بخیه هام عفونت کرده  خیلی درد دارم که بنظرم طبیعی نیس چون من یه زایمان داشتم و بااینکه اولی بود اینقد حالم بد نبود

گاهی یه احساس بد دارم حالم بد میشه انگار قرار به اتفاق بد بیوفته یه دلشوره 

انگار از شرایطم راضی نیستم پشیمونم نمیدونم فک کنم افسردگیه 

تا کسی میاد عیادتم گریم میگیره .

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه میتونی گرمی بخور بدنت سرد شده و دچار افسردگی شدی

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای مشکلات جسمیت برو پزشک و مشکل روحیت رو دست کم نگیر حتما به مشاور و روانشناس مراجعه کن ممکنه افسردگی باشه هم برای خودت هم بچه هات حتما اینکار رو بکن

چقدر حسرت  به دلیم‌ 

حالات روحیت طبیعی هست منم اینطور بودم .

بخیه هاتم ،اگه طبیعی زایمان کردی ، برو داروخانه شوهرت ، برات سرم شستشو بخره ، تو دسشویی بگیر به خودت بشور ،بعدشم سشوار بگیر به خودت هوا بخوره ،زیاد نشین ،بخواب بیشتر 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی)