من سه ماهی میشه زایمان طبیعی کردم زایمان سختیم داشتم الان بعد سه ماه یه هفتس دسشویی رفتنی خونریزی رنگ روشن میکنم زیادم هس یبوست شدم یکم بعد دفع هم یه ذره درد داره مقعدمم بیرون زدگی دارم تو نت نوشته سرطان روده کسی تجربه ای داشته؟😭
از جهان مانده فقط جان ک مرا ترک کند🙂من چنانم ک محال است کسی درک کند🧚
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ما دوام آوردیم …با بیپولی … با بیعشقی…با چیزهایی که خواستیم و نداشتیم با کنایههای کسی که کافی نبودیم براشبا لحظههای دلتنگی…با خاطرات ما دوام آوردیمبا سختگیریهای خانواده با آزادیهای دلهرهآور و پنهانیبا شغلی که از سر نیاز بود نه علاقه !با سگدو زدنهای بینتیجهبا ذوقهای سرکوب شده…ما زندگی نمیکنیم…ما مدام در حال دوام آوردنیم!
ما دوام آوردیم …با بیپولی … با بیعشقی…با چیزهایی که خواستیم و نداشتیم با کنایههای کسی که کافی نبودیم براشبا لحظههای دلتنگی…با خاطرات ما دوام آوردیمبا سختگیریهای خانواده با آزادیهای دلهرهآور و پنهانیبا شغلی که از سر نیاز بود نه علاقه !با سگدو زدنهای بینتیجهبا ذوقهای سرکوب شده…ما زندگی نمیکنیم…ما مدام در حال دوام آوردنیم!