2777
2789

خودش همه توهینی میکنه کل اعضای خونواده از دستش خسته شدن خیلیییی روانیه بردار کوچیکمو کتک میزنه حتی دست رو ماها هم بلند میکنه سر سفره غذا رو زهرمارمون میکنه انقد که به همه گیر میده

دیشب سر اینکه به بابام گفتیم سس سفید بخره به هممون فش داد که چرا سس میخرید کلا با خرید مخالفه بعد برگشتم جوابشو دادم فش ندادم اما تیکه انداختم. برگشته چندین بار میگه بی حیا تو خونه موندی هار شدی( من چون خواستگارام آدمای درستی نبودن ازدواج نکردم و سر همین همیشه توهین میکنه منم میگم تو خونه موندن بهتر از زندگی با آدمای خرابه)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آدما نمیتونن با مادر پدرشون بیشتر از یه تایمی زندگی کنن چرا مشتقل نمیشی چند سالته؟

روستام اجازه مستقل شدن ندارم حتی نمیزارن خودم چیزی لازم داشتم برم شهر بخرم. جز با خودشون هیچ جا نمیزارن

روستام اجازه مستقل شدن ندارم حتی نمیزارن خودم چیزی لازم داشتم برم شهر بخرم. جز با خودشون هیچ جا نمیز ...

چند سالته؟من میگم تو دلت میخواد ازدواج کنی؟تا ابد که نمیتونی اینجوری بمونی اگه سنت اونیه پاشو برو برو کار کن پول دربیار کارای کوچیک کن یکم ترسناکه ولی خب زندگی همینه.به کسیم نگو میری یکم بعد که اوضاعت خوب شد بهشون بگو

یه مدت تو‌کارای خونه کمکش کن هر چی گف بگو چشم مشخصه فشار روشه

هر کاری کنی به چشمش نمیاد میگه مگه چیکار کردی متنفرم براش کاری کنم همون انقد کار کنه سرش مشغول باشه بهتره از بیکاری میاد اعصاب مارو بهم میریزه. خیلیم کاراش مزخرفه به جا اینکه ظرفارو تو طرفشویی بشوره عین زمانای قدیم میبره تو حوض حیاط میشوره از منم میخواد این کارو کنم منم نمیکنم چون نمیخوام ساعتها بمونم حیاط آفتاب سوخته بشم

چند سالته؟من میگم تو دلت میخواد ازدواج کنی؟تا ابد که نمیتونی اینجوری بمونی اگه سنت اونیه پاشو برو بر ...

کار کنم؟؟؟ میگم نمیزارن حتی یه شب خونه مامان بزرگم بمونم نمیزارن تنهایی برم شهر چقد آسونه حرف زدن براتون

پدرتون ادم خوبیه؟خدایی نکرده خیانتی یا گیردادنی نیس؟

بله خیلی با حوصله س غر زدناشم تحمل میکنه وقتی بهش میگم میگه ولش کن اون روانیه اما تحمل تا کی . خسته شدیم . والا ببرنش بیمارستان با طناب ببندنش گریه نمیکنم