2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به چی اعتقادنداری

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

ب هرچی ک فرهنگیان اعتقاد دارندینی سیاسی

پس نرو

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

تدریس دیگه چرا

خب بالاخره شما باید در این باره ها تو ذهن دانش آموز ها تاثیر بزاری 

در خودم پیروزی را میبینم برای همین اصرار به بازی دارم🤍 نام کاربریم و شخصیتم اصلا مطابقت ندارن کاملا رندوم واردش کردم ☺️

بهتره که نری فرهنگیان.. چون برای برنامه های مدارس برا مناسبت های مذهبی اینا اذیت میشی. برا تدریس در ...

فقط ایشون اذیت نمیشه

والدین هم دوست ندارن، بچهاشون تحت تعلیم وتربیت کسی که اعتقادی نداره باشن