2777
2789

چجوری میتونن انقدر توهین کنن ؟شماتاحالا باادمای مریض روحی روانی روبرو شدید 

بچ ها من ی تاپیک زدم گفتم با ی اقا مذهبی حرف میزنم درمورد کارم خیلی خوشم اومدع ازش نزدیک ی ماهه

کاربرا اینجا گفتن مطمئن شو زن نداشتع باشه بعد مثلا اقدامی کن یا حرفی بزن دیشب ازش پرسیدم غیر مستقیم فمیدم طرف زن داره هم ناراحت شدم یکم چون فک میکردم مجرده

هم خوشحال شدم ک دیگ تکلیفم روشن شد دیگ نمیتونم بهش فکر کنم چون متاهله 

حالا ی کاربر اینجا بمن گیر داده تو خونه خراب کنی تو خرابی تو ادمو از دین زده میکنی تو میری نفر سوم زندگی افراد میشی هزار تهمت ناروا ب من زده هرچی توضیح میدم بابا جریان اینه اینجوره ولم نمیکنه میاد تو تک تک تاپیکام بمن توهین و تهمت هرزگی میزنه بابا قلبم شکست از حرفاش این حرفا چیه ب من و اون اقا میگه تاپیکی ک امروز صب زدم برید بخونید کاربره ولم نمیکنه 

اصلا بیمار روحیه هزچی توضیح میدم دست برنمیداره

عزیزم تاپیک زده بودی قبلا اینکه انقدر تحت تاثیر مجازی و حتی ادمایی جای بررسی داره،عزت نفستو ببر بالا 

پروفم «حپسه خان» از بنیانگذاران اولین انجمن های حامی حقوق زنان در خاورمیانه در اوایل قرن بیستم میلادی  ست،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نی نی یارو تگ کن 

متاسفانه جو اینجا واقعا افتضاح شده

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

شاید سر خودش اومده بوده که یه زن زندگیشو خراب کنه

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

برای چه کاری حرف میزدی با اون اقا؟ ارتباط در چه حد بود؟ 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

اونو نمیدونم ولی کسی که یه تاپیکو صد بار میزنه قطعا روانیه

اعصابم خورد شده نمیدونم تجربشو کردی تاحالا نه ولی اینکه یکی بیاد صدتا توهین بهت کنه میتونی عادی باشی؟من نمیتونم ببخشمش