2777
2789
عنوان

دخترا کمک😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1345 بازدید | 48 پست
معاینه داره؟😑خجالت میکشم اخه

اصلا خجالت نداره .ماسک بزن برو 

بهترین دکتره .بایه بار خوب میشی

من ۷سال عذاب کشیدم الکی میرفتم دکتر گوارش داروهای آت وآشغال میدادن 

بادوهفته مصرف داروی حسین بناگذار خوب شدم .فک کنم تنها پزشک کلورکتال تبریزه . ازهمه شهرای اطرافم میان پیشش .اردبیل اورمیهو...

ما دوام آوردیم …با بی‌پولی … با بی‌عشقی…با چیزهایی که خواستیم و نداشتیم با کنایه‌های کسی که کافی نبودیم براشبا لحظه‌های دلتنگی…با خاطرات ما دوام آوردیمبا سخت‌گیری‌های خانواده با آزادی‌های دلهره‌آور و پنهانیبا شغلی که از سر نیاز بود نه علاقه !با سگ‌دو زدن‌های بی‌نتیجهبا ذوق‌های سرکوب شده…ما زندگی نمی‌کنیم…ما مدام در حال دوام آوردنیم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا خجالت نداره .ماسک بزن برو  بهترین دکتره .بایه بار خوب میشی من ۷سال عذاب کشیدم الکی میرفت ...

باش حتما میرم

از جهان مانده فقط جان ک مرا ترک کند🙂من چنانم ک محال است کسی درک کند🧚
نه اصلا این سه ماهم یبوست میشدم خونریزی نداشتم این یه هفته اینجوری شدم

احتمالا بعد زایمان یبوست طولانی مدت داشتی و باعث تنبلی روده شدی،و بعدش یه خاطر فشار موقع زایمان تبدیل به بواسیر شده،تخم اسفرزه خیلی خوبه 

شاید همورویید گرفتی باید  بری دکتر 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷

منم فیبروم داشتم زدم ت نت گفت که سرطان رحم اونم از نوع بد خیمش رفتم دکتر گف فیبروم شیش ماه قرص خوردم خوب شدم پاپ اسمیر دادم گف رحمت سالم سالمه ت نت بزنی انگشتم بریدم میگه شما مردان و دیگه زنده نیستین پاشو برو دکتر👩‍🦯

معاینه کرد؟؟

ارع .منو فرستاده بودن ایشون عمل کنه گفتن وضعیتت خرابه باید عمل شی. پروندم تکمیل بود کلونوسکوپی اینا رفته بودم .دکتر گفت عمل کنم تو یلوست داری باز برمیگرده باید درمان کنیم.خداخیرش بده داروهاشو خوردم خوب شدم 

اصلا معاینه خجالت نداره بری می بینی 

ما دوام آوردیم …با بی‌پولی … با بی‌عشقی…با چیزهایی که خواستیم و نداشتیم با کنایه‌های کسی که کافی نبودیم براشبا لحظه‌های دلتنگی…با خاطرات ما دوام آوردیمبا سخت‌گیری‌های خانواده با آزادی‌های دلهره‌آور و پنهانیبا شغلی که از سر نیاز بود نه علاقه !با سگ‌دو زدن‌های بی‌نتیجهبا ذوق‌های سرکوب شده…ما زندگی نمی‌کنیم…ما مدام در حال دوام آوردنیم!