2777
2789
عنوان

چاق شدم😍😍😍😍

5181 بازدید | 138 پست

بچه ها من بشدت لاغر بودم

بشدت 

قدم 160 و وزنم 40 بود

شوهرم بهم تلنگری ژد و گفت که چه وضعیه واس خودت درست کردی

منم شروع کردم به خوردن

بشدت پرخوری کردم

الان 52 کیلو ام

البته عقدیم

بعد دیروز اومد دیدنم گفت چاقی خیلییی بهت میادولی هنوز لاغری 60 کیلو شو

میگفت خیلی خوشگل تر شدی

صورتت گل انداخته خوش اندام تر شدی و 

خلاصه خیلی بهم انرژی داد

بچه ها دعا کنید برسم 60

نامزدم میگ که خیلی خوشگل شدی، گوکولی شدی و کمتر از سنت میخوره

گفت از اول عقدمون هم خوشگل تر شدی

همش نگام میکرد و میگفت جقدرچاقی بهت میاد 

امیدوارم یه روز تاپیک 60 کیلیویی شدنمو بزنم🥺

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

به نظرتون تا عید میتونم 60 بشم

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چجوری چاق شدی؟

ساعت های مشخص غذا میخورم

صب ساعت 6 صب یه وعده کامل

یاعت 9،12،3،6،و نه شب

در این ما بین بازم میخورم اینا مث وعده های غذاییه اصلیو شده

عزیزم این کارو با خودت نکن معدت بزرگ میشه دچار پرخوری و درنتیچه چاقی و چربی اضافی میشی در نظر داشته باش اکثر خانوما بهد ازدواج و بعد بارداری چاق ترم میشن

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

شکم نیاوردی؟ پریودات منظمه؟یبوست نگرفتی؟

اره یذره 

میخورم میاد جلو

باز میچسبه به پشتم

منم میخوام چاق بشم.مگه روزی چقدر میخوری که چاق شدی؟ چند وعده؟

6 وعده

در ما بین تنقلات هم میخورم