2777
2789
عنوان

حس ششمی لطفنه لطفا بیااا

| مشاهده متن کامل بحث + 2238 بازدید | 328 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منو که یادتون میاد همونم که دیشب جواب سوالاتتون رو با حرفه ای که دارم جواب دادم  حالا هرکسی سو ...

مرسیی گلم

فقط بهم بگو امسال ارشد قبول میشم یا نه اون چیزی که میخوامو

مِه آخرین برگِ ریی درختِ حوشکِ جورم... 

مرسیی گلم فقط بهم بگو امسال ارشد قبول میشم یا نه اون چیزی که میخوامو

گلم بدون که قبول میشی چون از کائنات هم حس خوبی دریافت کردم و به نیتتت فا ل انجام دادم خوب در اومد 

بدون که فقط تلاشت رو نباید کم کنی نکته تو فا ل هم همین بود 

گلم بدون که قبول میشی چون از کائنات هم حس خوبی دریافت کردم و به نیتتت فا ل انجام دادم خوب در اومد&nb ...

چه خوووب 😍😍مرسی عزیزم ازت کلی انرژی گرفتم ان شاءالله که به هرچی که میخوای برسی 🫂😘❤

مِه آخرین برگِ ریی درختِ حوشکِ جورم... 

خب گلم سوالت رو دقیق بپرس  من بررسی میکنم

عشقم بعد هشت سال داره نامزد میکنه اینهمه سال باهم بودیم..میگن براش دعا خوندن ...رفته ازمایش خون مثبت هم شده هنو نامزد نکرده..ینی دیگ تموم؟ من منتظرم خدا معجزه کنه 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

عشقم بعد هشت سال داره نامزد میکنه اینهمه سال باهم بودیم..میگن براش دعا خوندن ...رفته ازمایش خون مثبت ...

چقدر قشنگ کائنات امروز خیلی خوشحالن و نشونه ی وصال هست 

با این که طبیعتش اینه که نامزدت بهت نرسه ولی بدون کهدقطعا نامزدی اش بهم میخوره چون عشق اولش تو بودی 

اگر به تو نرسه به نامزدش هم نمیرسه....

گلم بدون که قبول میشی چون از کائنات هم حس خوبی دریافت کردم و به نیتتت فا ل انجام دادم خوب در اومد&nb ...

سلام عزیزم 

من با خیر و صلاح به خواسته ام تو کنکور میرسم؟برای رسیدن بهش باید چی کار کنم؟

کی ازدواج میکنم و خوشبخت میشم؟

خیلی واضحه برای تو هم فا ل گرفتم معلم در اومد  و این که اون خانم قصدش اینه که پسرش رو به تو بن ...

@ad1486 مرسی عزیزم،من در نهایت چه زمانی و به چه طریقی ازدواج می کنم؟مشخصات ظاهریش چیه؟برادرم چه زمانی ازدواج می کنه؟مرسی عزیزم 

چقدر قشنگ کائنات امروز خیلی خوشحالن و نشونه ی وصال هست  با این که طبیعتش اینه که نامزدت بهت نر ...

ینی منم بش نمیرسم؟😢😢😢... نمیدونی کی بهم میخوره؟

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

ینی منم بش نمیرسم؟😢😢😢... نمیدونی کی بهم میخوره؟

واضح مشخص که نامزدی اش بهم میخوره 

و یه چیز مانع دیدن خواسته های تو هسن فکر کنم یک زن نمیگذاره من بررسی کنم 

ولی من که خدا نیستم بگم که تاریخ بهم خوردنش رو 

بدون به نامزدش نمیرسه احتمالا به تو برسه شایدم نه

واضح مشخص که نامزدی اش بهم میخوره  و یه چیز مانع دیدن خواسته های تو هسن فکر کنم یک زن نمیگذاره ...

شاید پس درست باشه ک گفتن بم یکی از خانوادش یا خواهرش یا مادرش براش دعا گرفتن....ممنونم عزیزم 

@ad1486   مرسی عزیزم،من در نهایت چه زمانی و به چه طریقی ازدواج می کنم؟مشخصات ظاهریش چیه؟براد ...

گل بانو 

گفتم که تو فا لت تدریس در اومد به احتمال زیاد معلم میشی 

و تو هم تا سال های آتی ازدواج میکنی ، بقیه چیز هایی که میگی مشخص نیست برام شاید الان موقعش نیست...

شاید پس درست باشه ک گفتن بم یکی از خانوادش یا خواهرش یا مادرش براش دعا گرفتن....ممنونم عزیزم  

مطمئن باش نامزدی اش بهم می خوره وره بقیه چیزا رو دقیق نمیدونم فقط حواست به یک زن خارج از خانواده ات باش...