2777
2789
عنوان

حس ششمی لطفنه لطفا بیااا

| مشاهده متن کامل بحث + 2238 بازدید | 328 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر های مخرب به ذهنت وارد نکن سعی کن گریه نکنی، عصبی نشی، نا امید نشی، حالتو خوب نگه دار، سبزیجات ب ...

عزیزم

من الان نفهمیدم به خواستم میرسم تو کنکور یا نه؟ترخدا میگی چیزی حس میکنی یا نه؟خیلی مهمه واسم

فکر های مخرب به ذهنت وارد نکن سعی کن گریه نکنی، عصبی نشی، نا امید نشی، حالتو خوب نگه دار، سبزیجات ب ...

@sss11    عزیزم مشخصات کسی که باهاش ازدواج می کنم حس می کنید چیه و به چه طریقی ازدواج می کنم؟مرسی عزیزم

عزیزم من الان نفهمیدم به خواستم میرسم تو کنکور یا نه؟ترخدا میگی چیزی حس میکنی یا نه؟خیلی مهمه واسم

یکم زیاد تلاش کن. 

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 
یکم زیاد تلاش کن. 

میشه جواب منم بدی عزیزم 

حس آراد بهم چیه

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود

بانوان گل تایم خوابم فرا رسید 

کسانی که سوال دارن تا پنج غروب امروز دعوت دوستی کنن من قبول میکنم و یا  در تاپیک اینجا سوال کنن جواب میدم 

شبتون بخیر 

اونایی هم که فکر میکنن مسخره باز هستم از تاپیک برن بیرون...