2777
2789
عنوان

حس ششمی لطفنه لطفا بیااا

| مشاهده متن کامل بحث + 2238 بازدید | 328 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@sss11   سلام شما حس ششمی؟

عشقم با اون نامزد می‌کنه ؟

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

گلم این سوالات رو الان نمیتونم جواب بدم چون الان همه ی حسم و هیپنوتیزمی که کردم مربوط به سوالات بارد ...

سلام عشقم نامزد می‌کنه بنظرت؟ یا اخرش بش میرسم 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

خیلی واضحه برای تو هم فا ل گرفتم معلم در اومد  و این که اون خانم قصدش اینه که پسرش رو به تو بن ...

عزیزم میشه حس کراشمو نسبت بهم بگید و اینکه رل داره یا نه؟جلو میاد؟و اینکه ازدواجم کی هس و ایا با کراشم هس یا ن

فکر های مخرب به ذهنت وارد نکن سعی کن گریه نکنی، عصبی نشی، نا امید نشی، حالتو خوب نگه دار، سبزیجات ب ...

عزیزم میشه راجع ب حس کراشم بهم بگی؟و ایا جلو میاد یا ن؟این ک رل داره یا ن

ازدواجت نزدیکه ولی نمیتونم بگم کی، سنتی

سلام میتونید بگید کی ازدواج میکنم یا چقدر طول میکشه خواستگارخوب برام بیاد

بد نگوییم به مهتاب، اگر تب داریم...                                                               (سهراب سپهری)
بانوان گل تایم خوابم فرا رسید  کسانی که سوال دارن تا پنج غروب امروز دعوت دوستی کنن من قبول میک ...

عزیزم میشه جواب منم بدی خیلیییی حالم بده مشکل مالیمون کی حل میشه؟ کار شوهرم کی میوفته رو غلتک؟ اصلا کاری که شروع کرده خوبه؟

خیلی واضحه برای تو هم فا ل گرفتم معلم در اومد  و این که اون خانم قصدش اینه که پسرش رو به تو بن ...

@ad1486 مرسی عزیزم،من در نهایت چه زمانی و به چه طریقی ازدواج می کنم؟مشخصات ظاهریش چیه؟برادرم چه زمانی ازدواج می کنه؟مرسی عزیزم 

سلام بچه ها کدومتون مثل من رژیم گرفتین؟ 

من الان چند وقته شروع کردم غذاهای سالم میخورم. دکتر تغذیه رفتم بهم گفته باید بدونم چقدر در روز میخورم. برای همین من از اینجا یه ترازوی خوشگل و شیک گرفتم پیشنهاد می کنم شما هم یه نگاهی بندازید. خیلی دوست داشتنی هستن. اسمش ترازو هدیه اس که واقعاً هم یک هدیه هست.

منو که یادتون میاد همونم که دیشب جواب سوالاتتون رو با حرفه ای که دارم جواب دادم 

حالا هرکسی سوال داره میتونه تو این تاپیک اسی عزیز بپرسه 

اسی عزیز اگر سوالی داری باز بپرس 

اگر هم کسب دوست داره تو شخصی جواب بدم درخواست دوستی بکند.