2777
2789
عنوان

حس ششمی لطفنه لطفا بیااا

| مشاهده متن کامل بحث + 2238 بازدید | 328 پست
میشه منم بگی حس مهدی بهم چیه چندبار پرسیدم 

حسش حس دوسداشتن نیس. 

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره اینجا گاهی همع چیز ب مسخره گرفته میشه.گلم در کل بنطرت تا پایان سال من بارداری دارم؟

بله عزیزم هیپنوتیزم کردم به احتمال زیاد میشی ولی اگر قطعی میخ ای باردار شوی از اول دی ماه تا پنج دی ماه اقدام کن ... احتمالا میشی چرا نشی 

اگر سقط جنین داشتی شاید یکم طول بکشه

هدفش به رخ کشیدن پسرشه. خیر با این اقا ازدواج نمیکنی، نمیتونم دقیق بکم کارمند یا معلم

@sss11 عزیزم مشخصات کسی که باهاش ازدواج می کنم حس می کنید چیه و به چه طریقی ازدواج می کنم؟مرسی عزیزم

بله عزیزم هیپنوتیزم کردم به احتمال زیاد میشی ولی اگر قطعی میخ ای باردار شوی از اول دی ماه تا پنج دی ...

@ad1486 سلام عزیزم من  معلم میشم یا کارمند؟آن خانمی که برای پسرش پیش من خیلی تعریف می کنه هدفش چیه؟آیا من در نهایت با آن کسی که ازدواج می کنم همین هست؟مشخصات همسرم چیه؟ممنونم

گلم اینو نگفتی بنظرت زمان ازدواج من کِی هستش چی حس میکنی

اسی عزیز شاید بعضی ها مسخره کنن 

ولی حس میکنم تو  سال 20۲۴ نامزدی میکنی که دقیق به شمسی از ماه اسفند امسال میشه

اسی عزیز شاید بعضی ها مسخره کنن  ولی حس میکنم تو  سال 20۲۴ نامزدی میکنی که دقیق به شمسی ا ...

نه عزیزم هیچ وقت حستون برای من یکی که مسخره نیست ان شاءالله🤍 مرسی گلم از پاسخگوییت و وقتی که گذاشتی❤❤😘

مِه آخرین برگِ ریی درختِ حوشکِ جورم... 

@ad1486   سلام عزیزم من  معلم میشم یا کارمند؟آن خانمی که برای پسرش پیش من خیلی تعریف می ...

خیلی واضحه برای تو هم فا ل گرفتم معلم در اومد 

و این که اون خانم قصدش اینه که پسرش رو به تو بندازه ببخشید از این لحن میگم تو فا ل در اومد 

خیلی واضحه برای تو هم فا ل گرفتم معلم در اومد  و این که اون خانم قصدش اینه که پسرش رو به تو بن ...

یعنی چی عزیزم و برای چی؟عزیزم من در نهایت با چه کسی ازدواج می کنم و مشخصاتش چیه؟ممنونم

میشه بگی به خواسته ام تو کنکور میرسم؟ ارتعاشت رو مثبت نگه دار یعنی چی کار کنم؟

فکر های مخرب به ذهنت وارد نکن

سعی کن گریه نکنی، عصبی نشی، نا امید نشی، حالتو خوب نگه دار، سبزیجات به مقدار فراوان مصرف کن روزی دو لیتر اب بخور و..... 

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 
بله عزیزم هیپنوتیزم کردم به احتمال زیاد میشی ولی اگر قطعی میخ ای باردار شوی از اول دی ماه تا پنج دی ...

سلام عزیزم

حس آرادو بهم میگی لطفا

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود