2777
2789
عنوان

برای فیزیک شجاعی یا یحیوی کدوم❓

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 46 پست
اره نظرم اینه دیکه با کسی کنار نیومدید برید سراغ درسنامهالبته اینم بگما مثلا شاید شما با یحیوی کنار ...

نه منم دیدم کند بود خوشم نیومد 

درسنامه چی بهتره به نظرت 

خودت با چی اوکی بودی

او آنجا بود و "آنجا" نمیدانست چقدر خوشبخت است .
اره نظرم اینه دیکه با کسی کنار نیومدید برید سراغ درسنامهالبته اینم بگما مثلا شاید شما با یحیوی کنار ...

الان شجاعی بغیر طولانی بودن کلاسا تدریسش خوبه 

مثل اینای دیگه نیست که برای کنکور روش تستی بگه که یادت بره ؟ 

زندگی غیر از لحظه های نادری که عشق به ما رو می کند چیز غم انگیزی است ☁️  مگر عشق کاری کند✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شجاعی ببینشروع از مهرالان ۶جلسش اومده

شما تا الان راضی بودین ازش ؟ 

باهاش پیشرفتم کردین ؟

زندگی غیر از لحظه های نادری که عشق به ما رو می کند چیز غم انگیزی است ☁️  مگر عشق کاری کند✨

شما تا الان راضی بودین ازش ؟ باهاش پیشرفتم کردین ؟

منم تازه شروع کردم باهاش میبینم

قبلا یحیوی دیدم آموزشش خوبه ولی کلاسش خسته کنندس

ولی شجاعی هم آموزشش خوب و روانه و کامل مطالبو میفهمی هم کلاسش خسته کننده نیست

دوستای خودم که از صفر شروع کردن و پیرا های خوب اوردن هم شجاعی دیدن

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

نه منم دیدم کند بود خوشم نیومد درسنامه چی بهتره به نظرت خودت با چی اوکی بودی

اره درسنامه خیلی سبز اوکیه

ولی اگه صفره صفری پیشنهاد میکنم معلم ببینی چون فصل‌هایی مثل نوسان یا حرکت سخته فهمش با درسنامه 

مثلا همین شجاعی رو فشرده ببینی

الان شجاعی بغیر طولانی بودن کلاسا تدریسش خوبه مثل اینای دیگه نیست که برای کنکور روش تستی بگه که یادت ...

من راستش شجاعی رو ندیدم ولی خیلی تعریفش میکنن

من سمت شجاعی نرفتم چون کلاساش طولانی بود 

منم تازه شروع کردم باهاش میبینمقبلا یحیوی دیدم آموزشش خوبه ولی کلاسش خسته کنندسولی شجاعی هم آموزشش خ ...

اهااا پس عالییی با ایشون پیش میرم

جوابای تمرین دوره ای فصل ۱ دوازدهم کسی تو دفترش نوشته؟؟

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

شجاعی عالیه 

یحیوی هم خوب درس میده ولی سر کلاساش حوصلت سر میره خیلی خشک درس میده البته این نظر منه

- هیچوقت حسرتِ زندگی آدمایی که از درونشون خبر نداری نخور ؛هر قلبی دردی داردفقط نحوه‌ی ابرازِ آن فرق دارد ؛!بعضی‌ها آن را در چشمانشان پنهان میکنندو بعضی‌ها در لبخندشان!خنده را معنی به سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بی‌انتهاست.🌱💚

واییی ممنونننن پس با شجاعی پیش میرمممچند حای دیگه هم پرسیدم گفتن دوازدهم رو خوب درس نمیده یحیوی برای ...

درسته منم با شجاعی دارم استاد خیلی خوبیه سواد بالا دکتری فیزیک محقق فضا ولی دوازدهم رو خیلی سنگین درس میدن و ممکن‌ هست هرکسی متوجه نشه مسائل رو گاهی از راه های ریاضی میرن مثلا شتاب ثابت همش از راه تشابه مثلثات‌ اگر پایه ضعیف داری پیشنهاد میکنم کلاس های بزرگزاده سیب ترش رو داشته باشی مفهومی و با بیان ساده توضیح میدن و بیشتر از مراحل فیزیک حل میکنن 

عضو