2777
2789

شما چند سالتونه ؟ 

هدفی واسه خودتون دارید؟ 

به چیا رسیدید؟

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

17هیچی

زوده هنوز 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲۱ آرایشگاه داشتم قبلا انواع لاین ها رو بلدم دانشگاه نرفتم چون اصلا دوست نداشتم ازدواج کردم به همه چی که خواستم تا حالا رسیدم

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

دوره زمانه الان کلا فرقی نمیکنه چی دختر چی پسر تا سن ۲۷ فقط هدف درس و دانشگاه و ورزش و شغل و درآمد تفریحات سالم با هم جنس زیر این سن به هیچ وجه ارتباط  با جنس مخالف نباید بگیرن

فقط ارتباط پاک سالم مثبت 

۲۱ آرایشگاه داشتم قبلا انواع لاین ها رو بلدم دانشگاه نرفتم چون اصلا دوست نداشتم ازدواج کردم به همه چ ...

به چیا رسیدی 

چجوری تو ۲۱ سالگی ارایشگاه زدی عزیرم؟؟؟

کمک خانواده یا همسر؟

دوره زمانه الان کلا فرقی نمیکنه چی دختر چی پسر تا سن ۲۷ فقط هدف درس و دانشگاه و ورزش و شغل و درآمد ت ...

موافق نیستم 

ادمی که تا ۲۷ سالگی هیچ ارتباطی با جنس مخالف نداره بعدها هم به مشکل میخوره

به چیا رسیدی چجوری تو ۲۱ سالگی ارایشگاه زدی عزیرم؟؟؟کمک خانواده یا همسر؟

من از ۱۵ آرایشگری رو شروع کردم همه لاین ها رو یاد گرفتم سالن زدم پدرم چون اون موقع مجرد بودم الانم همه وسایل هاشو دارم حوصلشو ندارم همسرم هم میگه خسته میشی

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

موافق نیستم ادمی که تا ۲۷ سالگی هیچ ارتباطی با جنس مخالف نداره بعدها هم به مشکل میخوره

اصلا ادمی ک تا ۲۵ و ۲۷ ارتباط حسی نگیره با جنس مخالف مهارت درک پیدا میکنه و شناختش میره بالا و هیج وقت وارد ارتباط های پوج آسیب سمی نمیشه ترویج فرهنگ سازی اشتباه نکنین ارتباط با جنس مخالف زیر سن ۲۵ و ۲۷ وضیعت جامعه ببینین وجدان داشته باشین!!

فقط ارتباط پاک سالم مثبت 

اصلا ادمی ک تا ۲۵ و ۲۷ ارتباط حسی نگیره با جنس مخالف مهارت درک پیدا میکنه و شناختش میره بالا و هیج و ...

۲۳/۴ دیگه سن مناسبیه که ادم یکسری چیرازو تجربه کنه 

نه اینکه ۲۷ سالگی تازه به ازدواج یا رابطه فکر کنه و اصلا ندونه چطور باید با یک مرد یا زن رفتار کرد

۲۳/۴ دیگه سن مناسبیه که ادم یکسری چیرازو تجربه کنه نه اینکه ۲۷ سالگی تازه به ازدواج یا رابطه فکر کنه ...

میدونه دیگه سن ۲۵ تا ۲۷  محاله ندونه چون جا افتاده شده و شناخت هاش تشخیص دارن و عاقلیت پیش میبره نه حس و هیجان!!!

فقط ارتباط پاک سالم مثبت