دختر_کماندار مدیر استارتر عضویت: 1402/10/28 تعداد پست: 968 عنوان در نی نی سایت چه میگذرد پارت 1 111 بازدید | 22 پست تاپیکای نی نی سایت به این دسته ها تقسیم بندی میشن:۱. امروز سه بار نفس عمیق کشیدم ، بچم چیزیش نشه؟۲. برای امام زمان صلوات بفرستیم ( تبدیل به هیئت میشه تاپیک )۳. بیا حس ششمتو امتحان کن۴. لطفا تاپیک قبلمو گزارش بزنیددددد۵. چرا کسی نمیاد تاپیکمممم۶. خواستگار ندارم دعا کنید زودتر بمیرم:/۷. اونایی که برای دعواهاشون تاپیک میزنن و فحش و فحش کشی میکنن 🔪۸. خانوما با ماهی ۱۰۰ میلیون میشه یه زندگی درویشانه داشت؟!🤔۹. جاریم و دخترش اومدن خونمون خجالتم خوب چیزیه😒۱۰. گلزار ازم خواست پیشنهادشو قبول کنم ولی من گفتم فعلا قصد ندارم ( تخیلات بچه ابتدایی )😂۱۱. اونایی که تاپیک معنوی و اخلاقی میزنن و سریع قفل میکنن۱۲. تاپیک کنکوریا و بدبختی کنکورشون۱۳. شوهرم زن دوم گرفته ( بیشتر جزو تاپیکای پر بازدید میشه)۱۴. تاپیکایی که جواباش هیچ شباهتی با واقعیت نداره ۱۵. استارتر : من اصلا خوشگل نیستم ، کاربرا: وااای نه تو خیلی خوشگلییییاستارتر بعدی : من خیلی خوشگلم همه بهم میگن شبیه جیرانی 😌 ، کاربرا : اوووو اعتماد به سقف تورو سیب زمینی داشت الان جزو میوه های استوایی بود 😐.۱۶. تاپیکایی که بعضیا متوجه منظور استارتر نیستن و میرن برای دعوا 😂 و استارتر و مدافعانش که در حال توضیح دادن هستن . کاربری جدید نیستم ، همتونو میشناسم ، درخواست دوستی اکیدا ممنوع 🌝🕯🪽 دیروز | 18:47 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_کماندار مدیر استارتر عضویت: 1402/10/28 تعداد پست: 968 فقط ۶ 😂 😂😂 کاربری جدید نیستم ، همتونو میشناسم ، درخواست دوستی اکیدا ممنوع 🌝🕯🪽
گورباویچ عضویت: 1403/02/30 تعداد پست: 6128 فلان کاربر مرد درخواست دوستی داده بیاین شات بذارم رسواش کنم😔😂😭 ازم خواستگاری کن گوزباقالیه لعنتی😭😂 من میخوام خانوم خونت شم🥲🥹🎀🩵
دختر_کماندار مدیر استارتر عضویت: 1402/10/28 تعداد پست: 968 فلان کاربر مرد درخواست دوستی داده بیاین شات بذارم رسواش کنم😔😂😭 وای دقیقااا 😂😂 کاربری جدید نیستم ، همتونو میشناسم ، درخواست دوستی اکیدا ممنوع 🌝🕯🪽
دختر_کماندار مدیر استارتر عضویت: 1402/10/28 تعداد پست: 968 دنیای عجیبی داریم اینجا 😂🤧 بخدااا😭😂😂 کاربری جدید نیستم ، همتونو میشناسم ، درخواست دوستی اکیدا ممنوع 🌝🕯🪽
دختر_کماندار مدیر استارتر عضویت: 1402/10/28 تعداد پست: 968 فقط حس ششم🙄😤 😂😂👍 کاربری جدید نیستم ، همتونو میشناسم ، درخواست دوستی اکیدا ممنوع 🌝🕯🪽
برگ_در_آسمان عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 7754 ۶ و ۸ و ۹ 😅🤣😂😂تو رو خدا لینکشونو بده😀😃😄 آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.
مبی_وا عضویت: 1404/08/08 تعداد پست: 132 وای🤣🤣🤣🤣 اگر گرد کسی بسیار گردی،گرچه بس عزیزی خوار گردی🎀در تلاش برای وکیل شدن🥰
دختر_کماندار مدیر استارتر عضویت: 1402/10/28 تعداد پست: 968 وای🤣🤣🤣🤣 😂😂😂 کاربری جدید نیستم ، همتونو میشناسم ، درخواست دوستی اکیدا ممنوع 🌝🕯🪽
دختر_کماندار مدیر استارتر عضویت: 1402/10/28 تعداد پست: 968 ۶ و ۸ و ۹ 😅🤣😂😂تو رو خدا لینکشونو بده😀😃😄 حیف اومدم بیرون گمشون کردم 😭😂 کاربری جدید نیستم ، همتونو میشناسم ، درخواست دوستی اکیدا ممنوع 🌝🕯🪽
برگ_در_آسمان عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 7754 فلان کاربر مرد درخواست دوستی داده بیاین شات بذارم رسواش کنم😔😂😭 احتمالا گزینه رد کردن درخواست دوستی نداشتن😄 آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.