zahraaauiiiii مدیر استارتر عضویت: 1404/08/08 تعداد پست: 69 عنوان میشه یه حس ششم قوی بیاد 103 بازدید | 22 پست لطفاااااا دیروز | 18:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پژوهشیان عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 2976 حسشیشمی نیستموقبولمندارماماالهامات قرآنی دارم وگاهی چیزایی متوجهمیشماگهدوس دارین بپرسیناگهکمکم کردنمنمکمکتونمیکنم آقا هستم
یلدای،او عضویت: 1404/04/09 تعداد پست: 970 حسشیشمی نیستموقبولمندارماماالهامات قرآنی دارم وگاهی چیزایی متوجهمیشماگهدوس دارین بپرسیناگهک ... واس منم بگو هرچی حس کردی از زندگی و ایندم ، خوب و بد !!!! جرات میخواست شبیه به من بودن!جرات میخواست با بالهای شکسته، پرواز کردن...
fatiuones عضویت: 1400/11/01 تعداد پست: 432 حسشیشمی نیستموقبولمندارماماالهامات قرآنی دارم وگاهی چیزایی متوجهمیشماگهدوس دارین بپرسیناگهک ... میشه برا منم بگی به نظرت باردارم🙁
zahraaauiiiii مدیر استارتر عضویت: 1404/08/08 تعداد پست: 69 حسشیشمی نیستموقبولمندارماماالهامات قرآنی دارم وگاهی چیزایی متوجهمیشماگهدوس دارین بپرسیناگهک ... خب چجوری بپرسم
zahraaauiiiii مدیر استارتر عضویت: 1404/08/08 تعداد پست: 69 حسشیشمی نیستموقبولمندارماماالهامات قرآنی دارم وگاهی چیزایی متوجهمیشماگهدوس دارین بپرسیناگهک ... خب شما هرچی از آیندم چه خوب چه بد حس کردین ممنون میشم بگین
پژوهشیان عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 2976 میشه برا منم بگی به نظرت باردارم🙁 اینکه الان باردارین یا نه رو نفهمیدماما متوجه شدم که این اتفاق خواهد افتاد آقا هستم
هاندهارچل عضویت: 1403/12/07 تعداد پست: 1141 حسشیشمی نیستموقبولمندارماماالهامات قرآنی دارم وگاهی چیزایی متوجهمیشماگهدوس دارین بپرسیناگهک ... میشه واسه منم بگید لطفا در آینده چه اتفاقی واسم میفته هرچی فهمیدی بگو.
fatiuones عضویت: 1400/11/01 تعداد پست: 432 اینکه الان باردارین یا نه رو نفهمیدماما متوجه شدم که این اتفاق خواهد افتاد ممنون که بهم حس خوب دادید کلا انگار کلامتون حس خوب میده هر چی از خدا میخواید بهتون بده میشه یه بار دیگه درموردم فکر کنید که چی حس میکنید
دخترشهریوریr عضویت: 1400/08/13 تعداد پست: 16164 حسشیشمی نیستموقبولمندارماماالهامات قرآنی دارم وگاهی چیزایی متوجهمیشماگهدوس دارین بپرسیناگهک ... میشه منم بپرسم،،من ۳۵ سالمه،۴ساله حدودا جدا شدمخواستگار جدیدم،پسر خوبیه تا حالا ازدواج نکرده ولی دلمنیست،،خواستگار باب دلم دارم؟؟چی میشه آینده ام
zahraaauiiiii مدیر استارتر عضویت: 1404/08/08 تعداد پست: 69 در چهموردی میخواین بدونین هرچی آیندم آینده درسیم ازدواجیم موفقیتم هرچیی
پژوهشیان عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 2976 واس منم بگو هرچی حس کردی از زندگی و ایندم ، خوب و بد !!!! حس کردنی نیستاما انگار تو اعتقاداتتون ضعیفینک این باعث نارضایتی خدای بزرگهنماز اول وقت و ترک گناه رو خیلی جدی باشین آقا هستم
پژوهشیان عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 2976 میشه واسه منم بگید لطفا در آینده چه اتفاقی واسم میفته هرچی فهمیدی بگو. اینطوری نیستحس شیشمی نیستمبندهدر اثر انس باقرآن گاهی کمک هایی میشه بهمبپرسیناگه تونستم جواب میدمبعضی چیزارم اصلا جواب نمیگیرم آقا هستم