zahram9970 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/28 تعداد پست: 305 عنوان شوهرم به یه دختر دایرکت داده 1276 بازدید | 55 پست خانوما لطفا راهنماییم کنید.چند روز پیش دیدم ک دایرکت داده به یه دختر و ازش تعریف کرده ولی دختره جوابشو نداده بودخودش میگه ک استوریشو ریپلای کرده بوده و در مورد کاری ک دختره کرده از تعریف کرده ...ولی ب هر حال....خیلی دلم شکسته...شما بودین میبخشیدین؟ 1402/09/06 | 23:26 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
توپلو عضویت: 1401/05/07 تعداد پست: 2369 سریع نبخشش بزار بفهمه کارش اشتباه اگه ببخشی سریع میبینه برات مهم نیست زیاد دوباره ممکنه تکرار کنه ❤️یه دختر لر، سینگل، شیطون، و🙃😄 مثل ماه میشم و یاد میگیرم، حتی زمانی که کامل نیستم بدرخشم،
فافاااااااا عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 5669 اونی ک من باهاش تو رابطه ام ب یه دختره پیام داده بود دلم میخواد ببینمت میشه بیای تصویری الان این طوره بعد ها چی بشه دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
یخ_درجهنم عضویت: 1402/08/08 تعداد پست: 4831 این زمینه خیانت دارهباید علتش ریشه یابی بشه لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،
کینگ_سیب_زمینی عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 4057 الهی ریشه اینستابخشکه الهی امین این مردا جنبشو ندارن
pariarshiya عضویت: 1400/09/30 تعداد پست: 3176 ما از اول اینستا نصب نکردیم هیچ کدوم بزودی در این محل تیکر آبی نصب میگرد,💙💙علیرضا و امیر رضای مامان منتظر اومدنتون هستم😘
_shahryariran9 عضویت: 1402/07/30 تعداد پست: 11356 نمیدونم شوهرم با زنای خارجی دیدم. چت میکنه اما ایرانی رو اصلا فالو نمیکنه حتی درخاست بدن قبول نمیکنهمنم حساس نیستم روی چت کردنش با خارجیا چون میدونم ن چیزیو پاک میکنه ن پنهان میکنه میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔 کاربری یازدهم🤐
zahram9970 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/28 تعداد پست: 305 چیکار میشه کرد واقعا دلم میخواد اصلا دیگه نبینمش بار دومشه