2777
2789
عنوان

شوهرم به یه دختر دایرکت داده

| مشاهده متن کامل بحث + 1276 بازدید | 55 پست
کسی ک اینجوریه با گوش پیچوندنم درست نمیشه  ذات بد نیکو نگردد

عزیز دلم سعی کن عاقلانه ترین راه رو انتخاب کنی برای آرامش قلبتون دعا میکنیم چون ما دقیق از شرایط زندگی شما آگاه نیستیم که نظری درست و منطقی بدیم

😊
شوهر من گوشیش نوکیا دکمه ای بود پولشم داشت ولی میگف نیازی ندارم ک بخرم با لپ تاپ کارامو انجام میدم😂

والا شوهر منم گوشی کهنه ی منو برداشته که هچی واسش نصب نمیشه 

خودت گل .....  پیرهنت گل.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوس ندارم کافی نیس؟ پاره ش کن دیگ تکرار نکنه اگه نه بیوفته تو این راها دیگ قبح همه چی براش میش ...

امشب دعوای اساسی کردم باهاش 

اصلا گردن نمیگیره میگه حالا برفررررض من اشتباه کرده باشم حالا مگه چیشده؟

بهش گفتم خوبه منم ب مردای دیگه دایرکت بدم؟میگه هرکار میخوای بکن 

ن خداروشکر  با اینکه بچه خیلی دوس دارم ولی چون مطمین نیسم از طرفم بچه نیاوردم

کار خوبی میکنی تا به ثبات نرسیده زندگیتون فکرشو هم نکن ...  اخلاقیات خوبم داره شوهرت که بهش دل ببندی؟

وا چه بی غیرتیا!  تو هم ابکی ادای این کارارو دربیار گوشیتم قفل کن حساس شه

ببین اون منو شناخته میدونه من اهلش نیسم حتی اداشم درارم میفهمه الکیه میدونه من چقدر سفت و سختم و خیالش راحته

کار خوبی میکنی تا به ثبات نرسیده زندگیتون فکرشو هم نکن ...  اخلاقیات خوبم داره شوهرت که بهش دل ...

ببین قربون صدقه میره ولی کلا مدلش اینجوریه باهمهههه ینی کلا ادم زبون بازیه و واسه همهه زبون میریزه واسه منم میریزه 

دست بزن داره ،فحش میده،غر میزنه ،کارامو نمیبینه اصلا 

اخلاق خوب هم اینه ک هرچی بخوام از نظر خوراک و پوشاک تامین میکنه و از نظر تفریحم کم نمیزاره

ببین قربون صدقه میره ولی کلا مدلش اینجوریه باهمهههه ینی کلا ادم زبون بازیه و واسه همهه زبون میریزه و ...

باز خودت بشین دو دوتا چهارتا کن ببین خوبیهاش میچربه به بدیهاش یا نه ...اگه فک میکنی مثل دوتا همخونه شدن خیلی خوبه سخت در اشتباهی داغون داغون میشی ... ولی خواهشا قبل بچه دار شدن تکلیفتو با خودت روشن کن ...