2777
2789
عنوان

شوهرم به یه دختر دایرکت داده

| مشاهده متن کامل بحث + 1276 بازدید | 55 پست
میدونه دوس ندارم .. حس بدی دارم کلا جدیدا متوجه شدم همکارای خانومشم ب اسم کوچیک صدا میکنه واقعا حال ...

🙆‍♀️نمیدونم چرا مردا اینجور شدن با اینکه زناشون رو دوست دارن ولی اهمیت به ناراحتی زناشون نمیکنن 🙆‍♀️🥺

❤️یه دختر لر، سینگل، شیطون، و🙃😄        مثل ماه میشم و یاد میگیرم، حتی زمانی که کامل نیستم بدرخشم،     
خواهش میکنم ازت برو زوج درمانی باهاش و مشکل حل کن سری تا بدتر نشده درکت میکنم کاملا :)

کاش مشکلم فقط همینا بود 

تمایلی ندارم درست شه 

فقط میخوام بیخیالم شه سمتم نیاد و عین دوتا همخونه باشیم واقعا مدت هاس از چشمم افتاده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش مشکلم فقط همینا بود  تمایلی ندارم درست شه  فقط میخوام بیخیالم شه سمتم نیاد و عین دوت ...

عزیزم کاملا درک میکنم ولی نابودی اونجوری من دقیقا اخلاشو نمیدونم یا قهر برو خونه بابات یا برو زوج درمانی

چرا شوهر من نه اینستا داره نه تل داره یدونه روبیکا داره اونم به زور تو گوشیش نصب شده دوتا کانال اخبا ...

شوهر من گوشیش نوکیا دکمه ای بود پولشم داشت ولی میگف نیازی ندارم ک بخرم با لپ تاپ کارامو انجام میدم😂

میدونه دوس ندارم .. حس بدی دارم کلا جدیدا متوجه شدم همکارای خانومشم ب اسم کوچیک صدا میکنه واقعا حال ...

دوس ندارم کافی نیس؟ پاره ش کن دیگ تکرار نکنه اگه نه بیوفته تو این راها دیگ قبح همه چی براش میشکنه. بش بگو یکبار دیگ ازت ببینم منم تمام کارایی ک میکنیو با مردای دیگ انجام میدم از لجت که حالت جا بیاد

الان میان میگن اینستا خوبه باید فرهنگ استفادشو داشته باشیم ،بابا خو ندارن اکثرا

منم با اینستا مخالفم چون ترویج کمال گرایی و تجملات هم هست و هم باعث افسردگی میشه اما خب اگر اینستا نباشه تو گوگل با سرچ ساده هزار جور چیز پیدا میشه انشالله ریشه ی خیانت و اخلاقیات هوس بازی بخشکه خدا خودش کمک حالمون بشه سمت این چیزا نریم😔

البته مخاطب صحبت هام کلی بود

😊