2777
2789
عنوان

شوهرم به یه دختر دایرکت داده

| مشاهده متن کامل بحث + 1276 بازدید | 55 پست
الهی ریشه اینستابخشکه

الان میان میگن اینستا خوبه باید فرهنگ استفادشو داشته باشیم ،بابا خو ندارن اکثرا

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره بهش یه فرصت دیگه میدم ، به نظرم چیز خیلی خاصی نیست.

من اینجام تا نی نی سایت بدون تماشاچی نمونه ، من هستم تا وقتی تاپیک زدید احساس تنهایی نکنید ، من تاپیکای تک تکتونو تماشا میکنم.
سریع نبخشش بزار بفهمه کارش اشتباه اگه ببخشی سریع میبینه برات مهم نیست زیاد دوباره ممکنه تکرار کنه&nb ...

اون اصلا قبول نداره ک اشتباه کرده 

میگه نیت بدی نداشتم 

سریع نبخشش بزار بفهمه کارش اشتباه اگه ببخشی سریع میبینه برات مهم نیست زیاد دوباره ممکنه تکرار کنه&nb ...

عزیزم پروفایلت چشای هانیه بلاگره درسته

پیجشو تو روبیکا داری ؟

داشتم پاک شده نیس 

دخترم جون دلم جوری بزرگت میکنم ک نگی کاش پسربودم...👸

چرا شوهر من نه اینستا داره نه تل داره یدونه روبیکا داره اونم به زور تو گوشیش نصب شده دوتا کانال اخبار داره گوشیش پاک پاک یه عکسم تو گالریش نداره بیچاره چقد مظلومه

خودت گل .....  پیرهنت گل.....
دقیقا بگو چی گفته تا بهت بگیم دیگه اینطوری نمیشه که

دختره مثل اینکه فیلم گداشته بوده با یکی از بچه های فامیلشون 

اینم نوشته بود وای خوشبحالشون فامیلای ما ک همه با ما وحشی بودن خوشبحال این بچه ها ک همچین فامیلایی دارن

اون اصلا قبول نداره ک اشتباه کرده  میگه نیت بدی نداشتم

شاید واقعا نیت بدی نداشته ولی اینو بهش بفهمون که تو دوست نداری با جنس مخالفی پیام بده 

❤️یه دختر لر، سینگل، شیطون، و🙃😄        مثل ماه میشم و یاد میگیرم، حتی زمانی که کامل نیستم بدرخشم،     
دختره مثل اینکه فیلم گداشته بوده با یکی از بچه های فامیلشون  اینم نوشته بود وای خوشبحالشون فام ...

این ک چیزی نبوده

دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
عزیزم پروفایلت چشای هانیه بلاگره درسته پیجشو تو روبیکا داری ؟ داشتم پاک شده نیس 

اره گلم 

پیجش همون اسم اینستاش هست فقط یه فن اولش اضافه کن تو روبیکا 

❤️یه دختر لر، سینگل، شیطون، و🙃😄        مثل ماه میشم و یاد میگیرم، حتی زمانی که کامل نیستم بدرخشم،     
شاید واقعا نیت بدی نداشته ولی اینو بهش بفهمون که تو دوست نداری با جنس مخالفی پیام بده 

میدونه دوس ندارم ..

حس بدی دارم کلا جدیدا متوجه شدم همکارای خانومشم ب اسم کوچیک صدا میکنه واقعا حالم یه جوریه

ازش دلیل دروغش رو بهای با چندتا دروغ دیک قانعت می‌کنه منکه کاری نتونستم بکنم پدربیشرفمم گفت خصلت مرد ...

واقعا خدا عجب صبری ب ما زنا داده 

دست بزن ک داره الانم ک میبینم هول و هرزه