2777
2789
عنوان

دیگه از زندگی بیزارم کرد این بچه😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2676 بازدید | 144 پست
اجازه سرخ کردنی داری؟ سیب زمینی سرخ کرده با سس کچاپ

عاشق سیب زمینیه ولی خب بنظرت میشه سه وعده بهش سیب زمینی بدم؟ ناهارو برنج با سیب زمینی میخوره ولی صبحونه چیکار کنم

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیرشو قطع کنی درست میشه

خواهر ۱۱ ماهشه هنوز یسالش نشده چیو قط کنم

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

خیلی سخته  ولی نمیشه بهش شیر ندی مجبور شه غدا بخوره ؟

انقد گریه میکنه تا هلاک بشه کوتا بیای

پسر منم اینجوری بود.دق کردم از دستش تا وقتی شیر میخورد اینجوری بود.همش میگفتم از شیر بگیرمش دور از ج ...

اخه دختر من ۱۱ ماهشه نمیشه از شیر بگیرمش ینی تا دوسالگی همین وضعه؟😥

خب عزیزم خداروشکر دگ انقد نگرانی نداره  دلش نمیخاد این غذاها رو

ینی بیخودی حرص میخورم؟ یکماه پیش وزنش اوکی بود ولی اخیرا ظاهرش لاغر شده یکم

خب این چیزایی ک درست میکنی بعضی بچه ها دوست ندارن ،هر دو بچه من زیاد تمایلی به فرنی و حریره بادوم و این مدلا نداشتن ولی غذای سفره رو خوب می‌خوردن غذاهای خودتون رو امتحان کن ببین چی دوست داره 

اخه دختر من ۱۱ ماهشه نمیشه از شیر بگیرمش ینی تا دوسالگی همین وضعه؟😥

نه منظورم این نیست که از شیر بگیریش.یکم بزرگتر بشه بهتره میشه.ولی پسر من باز شیر مادر براش تو اولویت بود تا غذا.

خودتو اذیت نکن من گاهی گریه میکردم از دستش العان میگم چقدر سخت گرفتم به خودم اون دوره هم تمام میشد دیگه