nzriellie مدیر عضویت: 1400/02/21 تعداد پست: 19540 عنوان دیگه از زندگی بیزارم کرد این بچه😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 2676 بازدید | 144 پست دو هفته دیگه میشه یکسالش، جز شیر لب به هیچ غذایی نمیزنه دیگه بریدم خستم کرد هرچی بفکرم برسه یا تو مجازی ببینم درست میکنم شاید بپسنده ولی نمیخوره ک نمیخوره. تو دوهفته گذشته دوتا دندون درآورد میدونم بخاطرش اذیته ولی نمیشه ک با غذا نخوردنش کنار اومد😞 الان صبحونه فرنی زعفرونی نخورد نشاسته وانیلی درست کردم نخورد. گفتم شاید با شیر حال نمیکنه یه تخم مرغ آبپز کردم نخورد. نون خالی میخوره یذره بهش شیره انگور مالیدم کلا نونو انداخت کنار. اخر از گریههاش خسته شدم شیر دادم گرفته خوابیده. چیکار کنم دیگه دیوونه شدم تواگر دغدغهات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡 1402/08/21 | 11:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رز__آبی_ عضویت: 1397/06/15 تعداد پست: 695 غذای سفره ک خیلی وقته شروع کردم برنج و خورشت اینا میخوره گاهی زیاد گاهی کم. دیشب کوکو سبزی داشتیم فق ... خب عزیزم خداروشکر دگ انقد نگرانی نداره دلش نمیخاد این غذاها رو
nzriellie مدیر استارتر عضویت: 1400/02/21 تعداد پست: 19540 اجازه سرخ کردنی داری؟ سیب زمینی سرخ کرده با سس کچاپ عاشق سیب زمینیه ولی خب بنظرت میشه سه وعده بهش سیب زمینی بدم؟ ناهارو برنج با سیب زمینی میخوره ولی صبحونه چیکار کنم تواگر دغدغهات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
nzriellie مدیر استارتر عضویت: 1400/02/21 تعداد پست: 19540 شیرشو قطع کنی درست میشه خواهر ۱۱ ماهشه هنوز یسالش نشده چیو قط کنم تواگر دغدغهات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
nzriellie مدیر استارتر عضویت: 1400/02/21 تعداد پست: 19540 خیلی سخته ولی نمیشه بهش شیر ندی مجبور شه غدا بخوره ؟ انقد گریه میکنه تا هلاک بشه کوتا بیای تواگر دغدغهات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
nzriellie مدیر استارتر عضویت: 1400/02/21 تعداد پست: 19540 پسر منم اینجوری بود.دق کردم از دستش تا وقتی شیر میخورد اینجوری بود.همش میگفتم از شیر بگیرمش دور از ج ... اخه دختر من ۱۱ ماهشه نمیشه از شیر بگیرمش ینی تا دوسالگی همین وضعه؟😥 تواگر دغدغهات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
nzriellie مدیر استارتر عضویت: 1400/02/21 تعداد پست: 19540 خب عزیزم خداروشکر دگ انقد نگرانی نداره دلش نمیخاد این غذاها رو ینی بیخودی حرص میخورم؟ یکماه پیش وزنش اوکی بود ولی اخیرا ظاهرش لاغر شده یکم تواگر دغدغهات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
hakime_maman_yasna عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 1497 سیبزمینی سرخ کن شاید خوشش بیاد بخورهآبپز کن بعد یکمی سرخش کن.
آسمان_آفتابی2 عضویت: 1397/08/06 تعداد پست: 319 اجازه سرخ کردنی داری؟ سیب زمینی سرخ کرده با سس کچاپ به بچه زیر یک سال سیب زمینی سرخ کرده با سس بده؟!!!!! نی نی سایت واقعا جای عجیبیه
شانتل عضویت: 1402/08/01 تعداد پست: 3062 چرا اینجوری میکنن این بچها😥 ضعیف بمونن چی؟ برای واکسن یکسالگی برده بودمش گفتن وزنش کمه از بس هیچی نمیخوره دیگ فقط شیر بخدا منم خشک کرده
hfhjhfbmgcn عضویت: 1402/02/28 تعداد پست: 2288 خب این چیزایی ک درست میکنی بعضی بچه ها دوست ندارن ،هر دو بچه من زیاد تمایلی به فرنی و حریره بادوم و این مدلا نداشتن ولی غذای سفره رو خوب میخوردن غذاهای خودتون رو امتحان کن ببین چی دوست داره
شانتل عضویت: 1402/08/01 تعداد پست: 3062 به بچه زیر یک سال سیب زمینی سرخ کرده با سس بده؟!!!!! نی نی سایت واقعا جای عجیبیه وای پسر من باورت نمیشه تنها چیزی ک میخوره همینه ولی چون ضرر داره نمیدم آب پز میکنم نمیخوره
کشک_بادمجان عضویت: 1400/11/22 تعداد پست: 1532 شیرشو قطع کنی درست میشه والا بچه ی من همینجوری بود ولی با قطع کردن شیرم درست نشد.
رز__آبی_ عضویت: 1397/06/15 تعداد پست: 695 ینی بیخودی حرص میخورم؟ یکماه پیش وزنش اوکی بود ولی اخیرا ظاهرش لاغر شده یکم والا اگه غذای سفره بخوره خیلی هم خوبه حلوا خرمایی با سویق درست کن خیلی برای وزنش و سلامتیش خوبه
کشک_بادمجان عضویت: 1400/11/22 تعداد پست: 1532 غذای سفره ک خیلی وقته شروع کردم برنج و خورشت اینا میخوره گاهی زیاد گاهی کم. دیشب کوکو سبزی داشتیم فق ... خب غذای جدا درست نکن،غذای خودتونو بهش بده.
گیلانییییییییییییییی عضویت: 1399/10/14 تعداد پست: 13622 اخه دختر من ۱۱ ماهشه نمیشه از شیر بگیرمش ینی تا دوسالگی همین وضعه؟😥 نه منظورم این نیست که از شیر بگیریش.یکم بزرگتر بشه بهتره میشه.ولی پسر من باز شیر مادر براش تو اولویت بود تا غذا.خودتو اذیت نکن من گاهی گریه میکردم از دستش العان میگم چقدر سخت گرفتم به خودم اون دوره هم تمام میشد دیگه