بچه ها من میترسم احساسات واقعیم رو بهشون نشون بدم مثلا از کاری خوشم نیاد نمیتونم بگم جلوشون مظلومم یا از رفتار کسی حتی جاریم خوشم نیاد میترسم چیزی بگم بعد همیشه حس میکنم وقتی بچه بیارم میتونم رک تر باشم و قدرتم بیشتر میشه واقعا چرا تو رو خدا نخندین اگر میخواین بخندین برین بیرون از تاپیک خودم به اندازه کافی برام مضحک هست این تفکرم
#یه_نصیحت_دوستانه🤔 میدونی رفیق؛حقیقتش اینه که هممون یه روزی پیر میشیم...نه چهرهای که الان داریم برامون میمونه نه این بر و بازو و هیکلی که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایهها از دست بره، دیگه فقط خاطرههایی که باهاشون ساختیم مهمه...👈 اینکه هیکل و قیافه و از همه مهمتر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطههای نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر و از رنگ و رو افتادهمون رو تصور کنیم؛ چی از دست دادیم تو این سالها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دلیلش اینه که خانوم فک میکنه چون الان دیگ بچه داره هر رفتار و حرف و هر کاری انجام بده همه بخاطر بچش کوتاه میان و ببخشید خیالشون راحته هر کاری کنن به طلاق نمیکشه چون بچه اوردن، به قول خودمون جا پاشونو سفت کردن، من خودم دخترم ولی اطرافم خانومای اینجوری رو ک دیدم همین بوده
دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️
لابد سریالهایی مثل جومونگ نگاه میکنی و فکر میکنی ولیعهد رو به دنیا آوردی و قدرتت بیشتر شده و ملکه ی ...
نه اینطور فکر نمیکنم شما هم بهتره جای مسخره کردن بقیه به زندگی خودت برسی اگر کمکی ازتون برنمیاد دلیلی نیست کامنت بزارین اینجا واسه درددل و مشکل یابی هست ولی مثل اینکه بعضیا هر جا برن زبون تند و دل مریضشون رو هم میبرن
ربطی نداره هرکسی بچش براش عزیزترین هست و یکی بخواد ب بچش توهین کنه جلوش وایمیسته درصورتی ک شاید قبلا ...
بله فقط در مورد دفاع از بچه درسته وگرنه معجزه که نمیشه یهو آدم تبدیل به ملکه ی فامیل شوهر بشه مشکلات قبلی همچنان سر جاشون هستن تا وقتی که شوهر حلشون کنه
یک فرشته درون من مرده انگار ، چون روحم همیشه عزا دار است ، این غمگینی تمامی ندارد مگر با مرگ روحم
همین که از افکار و تفکرت گفتی خیلی شجاعت میخواد 🌸 ادما دگ ادا شدن
🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم