2777
2789

شوهرم دو سال از عقدمون می‌گذشت رابطه کامل با من داشت 

بحث عروسی میشد بهم میگفت بابات نمیخاد یکم فرصت بده من آمادگی زندگی مشترک پیدا کنم!! خونه ماشین چندتا و زمین شغل و درآمد داشت 

یا میگفت من میخام مسئولیت تورو قبول کنم ببرمت سر زندگی میدونی چقد سخته

ی هفته هم ک برده بود سر زندگی میومد میگفت کیف میکنی میخوری میخابی!!!حالا همش در حال جابجایی جهیزیه و چیدمان و غذا درست کردن بودم 

از اونورم میگفت دیگ از پول سوئیت و خونه دادن راحت شدم اومدیم خونمون !!!!

همون ی هفته هم با نقشه منو برده بود سر زندگی ا‌ونم بدون عروسی 

هیچوقت تو این سه سال اصلا اسم عروسی و لباس عروس نیاورد بهش میگفتم بریم من لباس عروس بپوشم انتخاب منیم بهانه می‌آورد 

یا میگفتم لاقل ی چیزی بیو اینستات بزار بفهمن متاهلی میگفت ن از تو مطمئن نیستم!!!!!

خودش درخواست طلاق داده بعد سه سال عقد مهریه هم میگ نمیدم 

۲۱۴ تا نهریم بود گفت ببخش ببرمت سر زندگی بخشیدم ۳۰ تا سکه مونده ی هفته برو سر زندگی بعدم خودشو زد انداخت منو از خونه بدون حجاب بیرون از من شکایت کرد ک من زدم خداروشکر دادگاه متوجه شدن خودزنی کرده

همون۳۰تا رو بذار اجرا

چه پدرسگیه

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای این چیزارو میخونم حالم که از مردا بهم میخوره دیگ بیشتر بهم میخوره بخدا دیگ به کل از همه مردا ناامید شدم

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

نخوندم توضیحاتتو

اما همیشه گفتم چیزی بنام دوران عقد وجود نداره

عقد یعنی ازدواج یعنی باید با عروسی باهم گرفته بشه برید سر خونه زندگیتون

شما میتونید یه مدت نامزد باشید اونم نه چند سال 

در حد چند ماه فوقش یه سال

قبل نامزدی هم باید آشنا بشین که جواب مثبت بدین و نامزد کنین در حد هشت ماه تا  یک سال یا حداقل 6 ماه با مشاوره ازدواج و آشنایی حضوری پیوسته و زیاد

اینو واسه کسایی که هنوز ازدواج نکردن نوشتم