nzriellie مدیر استارتر عضویت: 1400/02/21 تعداد پست: 19566 عنوان دیگه از زندگی بیزارم کرد این بچه😭😭 2676 بازدید | 144 پست دو هفته دیگه میشه یکسالش، جز شیر لب به هیچ غذایی نمیزنه دیگه بریدم خستم کرد هرچی بفکرم برسه یا تو مجازی ببینم درست میکنم شاید بپسنده ولی نمیخوره ک نمیخوره. تو دوهفته گذشته دوتا دندون درآورد میدونم بخاطرش اذیته ولی نمیشه ک با غذا نخوردنش کنار اومد😞 الان صبحونه فرنی زعفرونی نخورد نشاسته وانیلی درست کردم نخورد. گفتم شاید با شیر حال نمیکنه یه تخم مرغ آبپز کردم نخورد. نون خالی میخوره یذره بهش شیره انگور مالیدم کلا نونو انداخت کنار. اخر از گریههاش خسته شدم شیر دادم گرفته خوابیده. چیکار کنم دیگه دیوونه شدم تواگر دغدغهات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡 1402/08/21 | 11:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اینم_میگذره عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 8521 وای از بدعذایی بچه ها هیچکس جز اونی که درگیرشه این شکنجه سفید رو درک نمیکنه کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟
شانتل عضویت: 1402/08/01 تعداد پست: 3062 واییی دقیقا وضعیت الان منو توصیف کردی بچه من ۱۴ماهشه بخدا پدرمو دراورده فقط نون خالی میخوره الان اونم نخورد گرف خوابید
رهاموشی عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 11840 بهشت زیر پای مادران است واقعا من خودم یه خواهر کوچیک دارم مامانم خیلی اذیت میشه شغل سختیه🥲😅 میشه برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستی قشنگم🤍 ؟
nzriellie مدیر استارتر عضویت: 1400/02/21 تعداد پست: 19566 چیزای شیرین نده دختر خوب دختر منم اینجوری بود خب چی بدم؟ زرده تخم مرغ ک نمیخوره گوشت با سیب زمینی آبپز میکنم گاهی اوکیه گاهی ن تواگر دغدغهات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
رز__آبی_ عضویت: 1397/06/15 تعداد پست: 700 خب چی بدم؟ زرده تخم مرغ ک نمیخوره گوشت با سیب زمینی آبپز میکنم گاهی اوکیه گاهی ن دگ شروع کن غذای سغره رو شاید خوشش بیاد
۱۳۷۵mehrbano عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 1173 دختر من ۸سالشه غذا نمیخوره اینا ک دیگ کوچیکن شیرم میخورن😒
باگت عضویت: 1399/06/09 تعداد پست: 1005 خب چی بدم؟ زرده تخم مرغ ک نمیخوره گوشت با سیب زمینی آبپز میکنم گاهی اوکیه گاهی ن اجازه سرخ کردنی داری؟سیب زمینی سرخ کرده با سس کچاپ
توت_فرنگی_وحشی_ عضویت: 1401/01/19 تعداد پست: 2626 خیلی سخته ولی نمیشه بهش شیر ندی مجبور شه غدا بخوره ؟ اگه منو تو سایت دیدی بگو بدبخت کنکور داری درس نخونی همه نهایی هارو میوفتی برو درستو بخون🥲🥲
nzriellie مدیر استارتر عضویت: 1400/02/21 تعداد پست: 19566 واییی دقیقا وضعیت الان منو توصیف کردی بچه من ۱۴ماهشه بخدا پدرمو دراورده فقط نون خالی میخوره الان اون ... چرا اینجوری میکنن این بچها😥 ضعیف بمونن چی؟ تواگر دغدغهات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
nzriellie مدیر استارتر عضویت: 1400/02/21 تعداد پست: 19566 دگ شروع کن غذای سغره رو شاید خوشش بیاد غذای سفره ک خیلی وقته شروع کردم برنج و خورشت اینا میخوره گاهی زیاد گاهی کم. دیشب کوکو سبزی داشتیم فقط اونو خالی خالی میخورد اما بخوای براش غذای جداگانه درست کنی ن نمیخوره تواگر دغدغهات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
nzriellie مدیر استارتر عضویت: 1400/02/21 تعداد پست: 19566 بهشت زیر پای مادران است واقعا من خودم یه خواهر کوچیک دارم مامانم خیلی اذیت میشه شغل سخ ... 🥺💔 تواگر دغدغهات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
گیلانییییییییییییییی عضویت: 1399/10/14 تعداد پست: 13622 پسر منم اینجوری بود.دق کردم از دستش تا وقتی شیر میخورد اینجوری بود.همش میگفتم از شیر بگیرمش دور از جونش میمیره.ولی وقتی از شیر گرفتمش تازه افتاد به غذا