2777
2789
عنوان

دیگه از زندگی بیزارم کرد این بچه😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2676 بازدید | 144 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیب‌زمینی سرخ کن شاید خوشش بیاد بخوره

خیلی دوس داره برای ناهار چنتا خلال بهش میدم اما زیادش خوب نیس مشکل من صب تا ناهاره 

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

غذای سفره رو ک میگی مخوره خب صبونه همون نون خالیم خبه براش

میوه خورد کن بذار جلوش ببین مخوره خودتم باهاش بخور

سیب زمینی آبپز کن تخم مرغ آبپز کن خودتو بشین کنارش لهش.نکن درسته بردار با به به اینا بخور ببین دلش مخواد یانه؟

داداش من کلاس دومه بغیر چن تا غذا،،غذای دیگ نمخوره

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜

به نظرم داری سخت میگیری بچت غذا میخوره ولی تو دلت میخواد همیشه خوب بخوره و همه ی چیزایی ک تو درست میکنی بخوره. اون هر وقت اشتهاش بکشه و چیزی ک دوست داره میخوره. اگر حتی ی چیزو دوست داره همونم بهش بده بذار با همون حال کنه . پسر من خیلی پسر شما بدتره. چون تا ظهر می‌خوابه اصلا وعده صبحانه در کار نیست به جاش ناهار خوب میخوره . عصرونه چیز آنچنانی نمیخوره فقط شیر. شب هام ی موقع هایی خوب شام میخوره یه موقع هاایی نه . در کل وقت هوایی بوده که سه چهار روز هم لب ب غذا نزده من ولش کردم درست شده. پسر منم اینکه براش چیز جدا درست کنم خوشش نمیاد . منم بیخیال شدم چون سخنم بود وقت بذارم درست کنم نخوره عصبی میشدم 

ممنون میشم در مواردی که تجربه دارید؛ با شرکت در تاپیک هام؛ کمکم کنید                                                 می‌گفت خدا هم كه باشی بندگانی هستند كه از تو ناراضی‌اند!🙃

الان در حاله غذا دادن به پسرمم، میگم بخور میگه من قهرم باهات خداحافظ ۳ونیم سالشه، بعضی وقتا کامل میخوره بعضی وقتا پدرمو در میاره

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              
خیلی دوس داره برای ناهار چنتا خلال بهش میدم اما زیادش خوب نیس مشکل من صب تا ناهاره 

عزیزم از دکتر بپرس بگو غذا نمیخوره ولی سیب‌زمینی خیلی دوست دارهاحتمالا میگه عیب ندارد بده بخوره مثلاً با کره یا روغن زیتون قاطی کن تا یبوست میگیره و اینا در کنارش تخم مرغ آبپز بذار یکمی تزئینش کن میوه های که اجازه داری بدذار کنارش کم کم بده آن شاء الله درست میشهمرغ آبپز کن با سیبزمینی که میپزیقاطی کن بده بهش

صبح تا نهار اگر وقتی بیدار میشه قبلش شیر نخورده باشه میخوره. مثلا براش خرما بیسکوییت و موز و یکم شیر بریز داخل میکسر شاید خوشش اومد . من سنگک و بربری هم میدم دستش خوشش میاد 😁

ممنون میشم در مواردی که تجربه دارید؛ با شرکت در تاپیک هام؛ کمکم کنید                                                 می‌گفت خدا هم كه باشی بندگانی هستند كه از تو ناراضی‌اند!🙃
برای واکسن یکسالگی برده بودمش گفتن وزنش کمه از بس هیچی نمیخوره دیگ فقط شیر بخدا منم خشک کرده  

پوف ازالان غصم داره واکسن بزنه نورعلی نور میشه همون شیرم نمیخوره میشناسمش هربار ک واکسن زد چن درصد بدغذا تر و بدخواب تر و بدخلق تر شد😞 منم شیرم کمه گاهی شیر خشک میدم باید ببینی همه چشماشون میخواد بترکه انگار دارم سیانور میدم😒

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

وای پسر من باورت نمیشه تنها چیزی ک میخوره همینه ولی چون ضرر داره نمیدم آب پز میکنم نمیخوره

دقیقا دخترمنم همینه. با نمک و گوشت ابپز له شده یکم طعم‌دارش میکنم شاااید دوتا قاشق بخوره اونم با اکراه

صبح تا نهار اگر وقتی بیدار میشه قبلش شیر نخورده باشه میخوره. مثلا براش خرما بیسکوییت و موز و یکم شیر ...

اینارو جداگانه میدم میخوره اما میکس نکردم امتحان میکنم خداخیرت بده🥲💔

اینارو جداگانه میدم میخوره اما میکس نکردم امتحان میکنم خداخیرت بده🥲💔

وزنش چنده؟ پسر منم همسن پسر شماست 

به نظرم داری سخت میگیری بچت غذا میخوره ولی تو دلت میخواد همیشه خوب بخوره و همه ی چیزایی ک تو درست می ...

شاید حق با توعه زیاد سخت میگیرم شوهرمم میگه ولش کن بالاخره درست میشه. خدا حفظش کنه پسرتو بچه من دختره عزیزم. خودمم بدغذا و لاغر بودم تا ده دوازده سالگی خیلی اذیت کردم مادرم بنده خدارو همش میگم دارم کفاره گناهامو میدم😂🤦🏻‍♀️

شاید حق با توعه زیاد سخت میگیرم شوهرمم میگه ولش کن بالاخره درست میشه. خدا حفظش کنه پسرتو بچه من دختر ...

وای دقیقا منممم😂 منم بابام سرشو میکوبیده به دیوار اینقدر چیزی نمی‌خوردم مامانم میگه فقط با شیره گوشت بزرگ شدی

شاید حق با توعه زیاد سخت میگیرم شوهرمم میگه ولش کن بالاخره درست میشه. خدا حفظش کنه پسرتو بچه من دختر ...

ممنوون عزیزم