2777
2789
عنوان

دیگه از زندگی بیزارم کرد این بچه😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2676 بازدید | 144 پست
موز زياد نده خدا نكرده باعث لكنت ميشه هيچ غذايي زياد نده فرني هم در هفته چند بار بده 

لکنت؟؟؟؟ اینکه باعث یبوست میشه رو میدونستم ولی لکنت ن والا

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وزنش خوبه الکی حساسی

قبلنم دوستان همینو گفتن😄🤦🏻‍♀️

ولی خب از نظر ظاهری قشنگ معلومه آب رفته

و حرفای اطرافیان 😔🤦🏻‍♀️

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

قبلنم دوستان همینو گفتن😄🤦🏻‍♀️ ولی خب از نظر ظاهری قشنگ معلومه آب رفته و حرفای اطرافیان 😔🤦🏻‍♀ ...

خوب قبل يك سال راه نميرن كه رشدشون هم زيادتر هست سال دوم راه ميرن انرژي بيشتري مصر

خوب قبل يك سال راه نميرن كه رشدشون هم زيادتر هست سال دوم راه ميرن انرژي بيشتري مصر

اره اینم حرفیه 🙁کاش کمتر حرص بخورم واقعا حس میکنم زیاده‌روی میکنم و حساسیت بیخود دارم

خدا رحمتش کنه غم آخرت باشه خیلی ناراحت شدم بچتون فوت شده خدا بچتون رحمت کنه😰

چشمت درآد بچم صحیح و سالمه احمق