عزیزم ربطی به این نداره که چرا اینقدر دنبال رابطم خود به خود منم زنم و احساسات دارم من که از ...
گلم منم زن بودم
از قضا خیلی م گرم بودم
وای دوستاز هم جنس مهربون وپاکم همزبونام بودن خدا روشکر خیلی م باهم خوش بودیم
دوست خوب پیدا کن خیلزی بهتر از رابطه های مزخرف با پسراس
چشم از پنجره بردار....منجی در آینه است....گره اکثر مشکلات ما با کار کردن و قوی کردن عزت نفس و اعتماد ب نفس برطرف میشه،گوش دادن ب دوره های اپلیکیشن پرورش افکار امیر شریفی برای من بسیار کاربردی بود،توصیه میکنم گوش بدین حتما
اینقدر سختم میشه فکرش میکنم پسرا راحت همه کاری میکنن ما بخاطر خاتواده باید تنها باشیم
همون بهتر تنها باشی چیه این رابطه ها همش عذابه دلبسته کسب میشی و طرف ول میکنه میره تو میمونی و خاطراتش به نظرم تنها بمون یا اگه وارد دوستی شدی سر عقایدت بایست اصلا وارد رابطه جنسی نشو چون هنوز دختری ومزشو نفهمیدی همین که بفهمی دیگه نمیتونی کنترلش کنی
دوست داشتن خودت کار کردن روی خودت مهارت هات پیدا کردن ارزشمندی هات
می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟ در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر
بهت بر نخوره عزیز 😄 مگه پسرا افتاب مهتاب ندیده هستن که براشون دنبال دختر اینجوری هستین ؟
آره عزیزم نمیگم تلفنی صحبت نکرده که به منظور آشنایی بوده ولی ارتباط دیگه ای نداشته، دختری که به منظورآشنایی صحبت کنه اشکال نداره ولی دخترای الان ماشالا هردقیقه بایکی هستن
مگه هر مردی تحریک شه باید رابطه برقرارکنه؟؟ وقتی نه عقد کردن نه خاستگاری وهیچی چجوری رابطه داشته با ...
مگ جلو تو دارن مگ میاد جار میزنه. همون بوس بغل رو جلو تو انجام داد مخفیاش رابطه عمیق برقرار کرده مطعن باش . هر مردی تحریک بشه تو بغل زن آره رابطه برقرار میکنه چون مفتکی یکی رو داره میبوسه. مگ مرد مثه زنه ک نیاز مرد تو کمرشه...
نه تو بوس و بغل و کنار هم نشستن. در ضمن دختری هم ک راحت میزاره پسری بغلش کنه لب و بوس بگیره مطمعنن ب خیلی چیزا پا داده ... 😁
😂😂حالا چه اصراری داری که رابطه داشتن توخیابون وپارک چجوری رابطه داشتن؟بعدم خیلییی باهم صمیمیم، حا ...
لابد همشون گفتن کنار هم میشینن نماز شب میخونن🤣🤣🤣
تو چطور آمار همه دوستاتو دقیق داری مگ تو ماشین و مکانا خلوت باشوو بودی... این قبیل دخترا ایقد سرویس میدن برا یه شام و یه دور دور ک پسرا مجبورن بیان خاستگاری
و خدا رو شکر هنوزم هستن،هرچند من ازدواج کردم و اومدم شهر دیگه،ولی هنوز در ارتیاطیم و هر از گاهی م همو میبینیم
چشم از پنجره بردار....منجی در آینه است....گره اکثر مشکلات ما با کار کردن و قوی کردن عزت نفس و اعتماد ب نفس برطرف میشه،گوش دادن ب دوره های اپلیکیشن پرورش افکار امیر شریفی برای من بسیار کاربردی بود،توصیه میکنم گوش بدین حتما