2777
2789
عنوان

چون راضی به رابطه ...نسی نیستم تنهاموندم 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 5224 بازدید | 171 پست
خب بگو چکار کنه حالا تو بلدی رابطه موفق داشتی رازش به بقیه هم یاد بده

تو یه تاپیک و نهایت 5 تا خط چه جوری یادش بدم؟ یاد گیری اصول یه رابطه موفق بدون خط خوردن خط قرمزها 4 تا 6ماه طول میکشه

بره روانشناسی مردان رو کامل مطالعه کنه 

این همه چنل و کانال  که در مورد سواد رابطه توضیح دادن اونا رو یاد بگیره سیاست های لحظه و مکانی و زمانی رو یاد بگیره 

6 ماه وقت بزاره یاد بگیره ادمای درست رو به خودش جذب کنه بعدش بره تو رابطه ببینیم بازم جرات داره پسره بهش پیشنهاد چیز بده ؟

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

ببین عزیزم  پسرا قابلیت اینو دارن که حتی اگه از یه دختر بدشون اومد چنان نقش یه آدم عاشق پیشه رو ...

همین دوستم ریده به همچی

قد168🤸‍♀️وزن شروع75😬وزن الان 64😌وزن هدفم 60کیلو گرم😍خدای بزرگ و مهربون سپاسگزارم🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون پسره 

بعد اینکه بهش پا دادایبازم ولت میکنه میره 

پس بهتره همین اول کار تا قلبت جریجه دار نشده بره 

اخرشم روت انگ خرابی میزنه

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
یعنی چی حس ندارم ؟ ۲۶

چرا اینقد دنبال رابطه ای؟

ب و سمت کاری بدرد بخور  تا تو مسیر درست ادم حسابی برا ازدواج برات پیدا بشه

چشم از پنجره بردار....منجی در آینه است....گره اکثر مشکلات ما با کار کردن و قوی کردن عزت نفس و اعتماد ب نفس برطرف میشه،گوش دادن ب دوره های اپلیکیشن پرورش افکار امیر شریفی برای من بسیار کاربردی بود،توصیه میکنم گوش بدین حتما  
تو یه تاپیک و نهایت 5 تا خط چه جوری یادش بدم؟ یاد گیری اصول یه رابطه موفق بدون خط خوردن خط قرمزها 4 ...

من همه این کانال هارو دارم 

لااقل چند تا نکته کلی رو میشد بگی عزیزم 

البته هر جور مایلید 🌹🌹

قد168🤸‍♀️وزن شروع75😬وزن الان 64😌وزن هدفم 60کیلو گرم😍خدای بزرگ و مهربون سپاسگزارم🙏🙏
اره  اصلا بدون رابطه به یکماهم نمیکشه

سلام هیچوقت خودتو گوگل نزن برای یک پسر خودتو بی ارزش کنی .. رابطه ای که برای رابطه جنسی بخوادت هوا هوس و شهوت هست اگ میخوای صدمه ببینی برو سمت اینجور دوستیا

میبینم همه پارتنر دارن  خب منم تنها سختمه  ازیه طرفم ابرو خانوادمو نمیتونم به بازی بگیرم

وجدانا الانم دختر ،پسرایی هستن ک با نامحرم تو رابطه نیستن!

چرا خودتو اینجوری حیف میکنی!

چشم از پنجره بردار....منجی در آینه است....گره اکثر مشکلات ما با کار کردن و قوی کردن عزت نفس و اعتماد ب نفس برطرف میشه،گوش دادن ب دوره های اپلیکیشن پرورش افکار امیر شریفی برای من بسیار کاربردی بود،توصیه میکنم گوش بدین حتما  

بنظرمن باپسرای خوبی آشنا نمیشی

من دوماه دوست بودم اومدخاستگاری و الان شوهرمه 

دوستامم اکثرا دوست شدن و بعدش ازدواج 

یکیشون سه سال دوست بود فقط درحد بعل و بوس بودن الانم شوهرشه

پسری که اهل زندگی باشه دنبال رابطه نمیره

چرا اینقد دنبال رابطه ای؟ ب و سمت کاری بدرد بخور  تا تو مسیر درست ادم حسابی برا ازدواج برات پی ...

عزیزم ربطی به این نداره که چرا اینقدر دنبال رابطم 

خود به خود منم زنم و احساسات دارم

من که از سنگ نیستم 

بعدم ورزش 

زبان 

دانشگاه 

استخر 

برنامه هامه 

اما هر کس نیازبه همدم داره

واقعا من چند بار امتحان کردم هیچ پسری راضی نمیشه بدون رابطه  برای همین میخوام کلا بزارم کنار ا ...

واقعا اگه اینکارو بکنی بهترین کاره

برو سمت هنر

ورزش

و....

بنظرمن باپسرای خوبی آشنا نمیشی من دوماه دوست بودم اومدخاستگاری و الان شوهرمه  دوستامم اکثرا د ...

ویژگی همچین پسرایی چیه