2777
2789
عنوان

چون راضی به رابطه ...نسی نیستم تنهاموندم 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 5224 بازدید | 171 پست
نمیدونم چرا همچین پسرا هایی نمیرن سراغ دختر هایی که مثل خودشونن  ( اون دختر هایی که همش با اینو ...

همشم منت میزارن که ما اگه اولویتمون رابطه جنسی بود تو خیابون ریخته 

قد168🤸‍♀️وزن شروع75😬وزن الان 64😌وزن هدفم 60کیلو گرم😍خدای بزرگ و مهربون سپاسگزارم🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوایل میگفتم  دوستم گفت نگو برو تو رابطه اونجوری بینتون وابستگی ایجاد بشه کات نمیکنه  ول ...

ببین عزیزم  پسرا قابلیت اینو دارن که حتی اگه از یه دختر بدشون اومد چنان نقش یه آدم عاشق پیشه رو بازی کنن که نگوو  پینهاد دوست شما اصلا خوب نیست چون تنها شما وابسته میشید نه اون پسر

همشم منت میزارن که ما اگه اولویتمون رابطه جنسی بود تو خیابون ریخته 

این ترفندشونه چون میدونن اونایی کف خیابونن هزارتا بیماری دارن دنبال سالمشن 

من که دراین جمع گذشتم ازهرچه آرزوست دست غم دیگرچه میخواهد از تن تنهای من ؟
اوایل میگفتم  دوستم گفت نگو برو تو رابطه اونجوری بینتون وابستگی ایجاد بشه کات نمیکنه  ول ...

ننننننننننه دستمالی میشی😐😐😐😐ب دوستت بگو تو رفتی کافیه باور نکن توروخدااااااااا

چقد بد  خب اینجوری باشه ازدواج برای چی باید بکنن

تقصیر دخترا هست کاری کردن که ماهایی که درست زندگی میکنیم انگار داریم کار عجیبی انجام میدیم

قد168🤸‍♀️وزن شروع75😬وزن الان 64😌وزن هدفم 60کیلو گرم😍خدای بزرگ و مهربون سپاسگزارم🙏🙏
پس دوست دختر می گیرن پیشونی هم و بوس کنن؟ 😂

یکی از بچه ها بالاتر میگه دوست های من با دوست پسراشون دست هم نمیدن 

یعنی من موندم تو دروغگویی دوستاش🗿

ننننننننننه دستمالی میشی😐😐😐😐ب دوستت بگو تو رفتی کافیه باور نکن توروخدااااااااا

اره به خدا داشتم زندگیمو میکردم همین دوستام منو انداختن تو فکر رابطه و این چیزا

آدمتو درست انتخاب نکردی با ادم لول بالا رل بزن بعدشم هر شخصیتی از خودت نشون بدی تو لحظه اول پسرا طبق اون باهات برخورد میکنن / من 8 تا رل داشتم هر 8 تاشونم رابطه نخواستن از اون 8 تا 6 تاشونم خواستگاری اومدن / یکی از دوستامم همین طور 4 تا رل داشت اون 4 تا هم ازش رابطه نخواستن 

ولی یکی دیگه از دوستام با هر کی وارد رابطه میشه پنج ساعت بعدشون همه میخوان آنباکسینگ کنن دختره رو و یه ناخنکی بهش بزنن

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A