2777
2789
عنوان

چون راضی به رابطه ...نسی نیستم تنهاموندم 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 5225 بازدید | 171 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا وقتی دخترای مفتکی هستن هر پسری تن به ازدواج نمی‌ده مگه اونی که مسیولیت پذیره خانواده داشتن براش اهمیت داره غیر اینا همه میزنن توی کار بازار آزاد 

خودتو بذار جای پسرا تا وقتی دخترای مفتکی هستن برات صرف داره ازدواج کردن و تعهد و مسئولیت پذیری ؟ نه 

خبر خوب اینه که این پسرای مفت بر ، با دخترای مفتکی جور میشن و زود با امثال تو کات می‌کنن

خبر خوب تر اینه که دخترایی مثل تو با پسرایی که اهل مسیولیت پذیری و بها دادن هستن جور میشن 

دوستی موفق نداریم 

دوستی تعهد نداره دوستی پایبندی نداره به یه بادی بنده 

هر چقدر خودتونو پشت علاقه ای که هست قایم کنی قراردادی نداره تعهدی نداره

حتی شناخت هم از دلش در نمیاد چون قبل از شناخت احساس توش دخیل بوده 

اینکه گفتی به نظرتون طبیعیه تا ۲۶ سال دوستی موفق نداشتم از نظرم جمله ایه که از بنیان اشتباهه

دوستی شکل درستی نداره 

نمیشه یه فرهنگ غربی رو ایرانیزه کنی و انتظار داشته باشی ارزش هات حفظ بشه و با مرز ها و حریم تو هم خوانی داشته باشه 

دوستی تهش همینه 

این حقیقت رو بپذیر و حتی براش عزاداری بکن ولی بپذیر 

به جای پذیرفتن آدم های در پیتی و مفت خور و مفت بر ، اولا خودتو ارتقا بده بذار آدم های سطح بالا دورت جمع بشن  

دوما هر کس اومد سمتت بگو من اهل روابط غیر معنا دار و کوتاه مدت نیستم مرد باشه میاد خواستگاری و زیر نظر خانواده ها همدیگه رو میشناسین اگه شناخت به کافه رفتنه میری حتی اگر مسافرته با خانواده  میرین سر یه سفره میشینین شناخت فرهنگ ها و اخلاق اتفاق میفته مشاوره قبل ازدواج میری صحبت میکنین خانواده ها رو میبینین فرهنگ ها رو میشناسین و در نهایت ازدواج می‌کنین 

ولی اگه مرد نباشه وقتی بهش میگی من اهل روابط غیر معنا دار نیستم می‌فهمه تو رایگان نیستی می‌ره پی دخترای مفتکی دیگه 

از نظر من ناراحتی نداره 

تو الان باید بگی چرا خواستگار مناسب برام نیومده اینکه بگی چرا دوستی مناسب ندارم بی معنیه 

اینکه این دوزاری ها رو محل اعتنا می‌دونی بی معنیه

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

ادمی ک برای اینکه باهاش رابطه جنسی بر قرار نکردی ولت کرده مطمئن باش بعد رابطه باهاتم ولت میکرد 

کسی برای ازدواج بخواد کسی رو دست بهش نمیزنه 

و اینجور پسرا کمم نیستن 

رها و ازاد باش آذم مناسبت زمان مناسبتش میاد تو زندگیت

منم تو دوران دانشجویی ( خوابگاه بودم) هر ۳ تا هم اتاقیهام دوست پسر داشتن البته حد و حدود رابطشونا نم ...

من ۳۲ سالمه 

ظاهر و باطنم خوبه 

خییییلی از خدا خواستم و دعا کردم ولی نمیشه 

خیییلی دعاااا کردم

حقم نیست درست و سالم هم زندگی کردم 

چرا ؟؟؟؟؟

التماس دعا 

شاید دعای تو یا یکی دیگه بگیره 💔💔😭

گیسوووو و 

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
منم تو دوران دانشجویی ( خوابگاه بودم) هر ۳ تا هم اتاقیهام دوست پسر داشتن البته حد و حدود رابطشونا نم ...

ممنون از تعریف منطقیتون 

اخه اینجا چند نفر دوستان اومدن گفتن نه بلد نیستی یا مثلا ادم خوب ندیدی 

دیگه هر چی گفتیم خوب شما که بلدین راهنمایی کنین هیچی نگفتن 

چون فقط شعاره 

وگرنه اکثریت نظرشون مثل من و شما هست 

قد168🤸‍♀️وزن شروع75😬وزن الان 64😌وزن هدفم 60کیلو گرم😍خدای بزرگ و مهربون سپاسگزارم🙏🙏
اره به خدا داشتم زندگیمو میکردم همین دوستام منو انداختن تو فکر رابطه و این چیزا

واقعا ارت خواهش میکنم

همین فردا برو ۱ کلاس هنری درستو حسابی مثل طراحی یا...ثبت نام کن

با همه دوستات ک رل دارن قط رابطه کن،فکرتو مسموم کردن

ب خدااااا وندی خدا اینکا خودتو بازیچه دست پسرا کنی اسمش نمیشه تنها نبودن،الان دوران طلایی عمرته ولشون کن جماعت پسرو ک فقط دنبال سو استفاده ن.....

بخدا هنوز پسرای پاک هستن ک با دخترا نبودن و هزار جور بدن و ندیدن و توورو مقایسه نکنه با کسی و تو زندگی ن بهت متعهد باشه

خودتداینجوری بلش از خدام بخواه برلت زود جور کنه،دعای مادر هیلی خیلی زود میگیره ب مامانت بگو برا ازدواج برات دعا کنه....

دلم برات ب درد اومد 

چون واقعا حس وحشتناک نیازتو درک میکنم.....

چشم از پنجره بردار....منجی در آینه است....گره اکثر مشکلات ما با کار کردن و قوی کردن عزت نفس و اعتماد ب نفس برطرف میشه،گوش دادن ب دوره های اپلیکیشن پرورش افکار امیر شریفی برای من بسیار کاربردی بود،توصیه میکنم گوش بدین حتما  
من ۳۲ سالمه  ظاهر و باطنم خوبه  خییییلی از خدا خواستم و دعا کردم ولی نمیشه  خیییلی ...

عزیز دلم مطمعن باش خدا بهتریتهارا برات رقم میزنه. قطعا زمان مناسبش نرسیده . ی چیزی بهت بگم خوب ازدواج کردن بهتر از زود ازدواج کردنه.  ازدواج نکردن خیلی بهتر از ازدواج ناموفقیه ک اعصاب و روان آدمو بهم بریزه. 

گلم قابل باشم براش دعا میکنم حتما که ان شاالله هر چه صلاحته هر چه زودتر برات پیش بیاد. ناامید نباش  از رحمت خدا هرگز 

واقعا ارت خواهش میکنم همین فردا برو ۱ کلاس هنری درستو حسابی مثل طراحی یا...ثبت نام کن با همه دوستا ...

ممنون که درکم کردی ،مهربونم🥺🙏🏻🌹

قد168🤸‍♀️وزن شروع75😬وزن الان 64😌وزن هدفم 60کیلو گرم😍خدای بزرگ و مهربون سپاسگزارم🙏🙏
ممنون از تعریف منطقیتون  اخه اینجا چند نفر دوستان اومدن گفتن نه بلد نیستی یا مثلا ادم خوب ندید ...

نه گلم تقصیر شما نیست جامعه داره به سمت و سوی خیلی بدی میره. شما سعی کن تصمیم منطقی و درست را بگیری و چیزی ک خداوند میگه و قبولش داره انجام بدی که آرامشت در اونه