تا وقتی دخترای مفتکی هستن هر پسری تن به ازدواج نمیده مگه اونی که مسیولیت پذیره خانواده داشتن براش اهمیت داره غیر اینا همه میزنن توی کار بازار آزاد
خودتو بذار جای پسرا تا وقتی دخترای مفتکی هستن برات صرف داره ازدواج کردن و تعهد و مسئولیت پذیری ؟ نه
خبر خوب اینه که این پسرای مفت بر ، با دخترای مفتکی جور میشن و زود با امثال تو کات میکنن
خبر خوب تر اینه که دخترایی مثل تو با پسرایی که اهل مسیولیت پذیری و بها دادن هستن جور میشن
دوستی موفق نداریم
دوستی تعهد نداره دوستی پایبندی نداره به یه بادی بنده
هر چقدر خودتونو پشت علاقه ای که هست قایم کنی قراردادی نداره تعهدی نداره
حتی شناخت هم از دلش در نمیاد چون قبل از شناخت احساس توش دخیل بوده
اینکه گفتی به نظرتون طبیعیه تا ۲۶ سال دوستی موفق نداشتم از نظرم جمله ایه که از بنیان اشتباهه
دوستی شکل درستی نداره
نمیشه یه فرهنگ غربی رو ایرانیزه کنی و انتظار داشته باشی ارزش هات حفظ بشه و با مرز ها و حریم تو هم خوانی داشته باشه
دوستی تهش همینه
این حقیقت رو بپذیر و حتی براش عزاداری بکن ولی بپذیر
به جای پذیرفتن آدم های در پیتی و مفت خور و مفت بر ، اولا خودتو ارتقا بده بذار آدم های سطح بالا دورت جمع بشن
دوما هر کس اومد سمتت بگو من اهل روابط غیر معنا دار و کوتاه مدت نیستم مرد باشه میاد خواستگاری و زیر نظر خانواده ها همدیگه رو میشناسین اگه شناخت به کافه رفتنه میری حتی اگر مسافرته با خانواده میرین سر یه سفره میشینین شناخت فرهنگ ها و اخلاق اتفاق میفته مشاوره قبل ازدواج میری صحبت میکنین خانواده ها رو میبینین فرهنگ ها رو میشناسین و در نهایت ازدواج میکنین
ولی اگه مرد نباشه وقتی بهش میگی من اهل روابط غیر معنا دار نیستم میفهمه تو رایگان نیستی میره پی دخترای مفتکی دیگه
از نظر من ناراحتی نداره
تو الان باید بگی چرا خواستگار مناسب برام نیومده اینکه بگی چرا دوستی مناسب ندارم بی معنیه
اینکه این دوزاری ها رو محل اعتنا میدونی بی معنیه