الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به نظرت عجیب نیست توی ۲۶ سالگی هنوز نتونستم دوستی موفق داشته باشم ؟
من تا ۲۶ سالگی اصلا با هیچچچچ کس دوست نبودم بعدم ازدواج کردم!
هرچند ۱۰ سال پیش بود
ولی بخدا تو همین کشور بودم و خیلی کارای مفید برا انجام دادن بود ،بجز سمت پسرا رفتن ک همش فقط اسیب روحی و جسمیه
چشم از پنجره بردار....منجی در آینه است....گره اکثر مشکلات ما با کار کردن و قوی کردن عزت نفس و اعتماد ب نفس برطرف میشه،گوش دادن ب دوره های اپلیکیشن پرورش افکار امیر شریفی برای من بسیار کاربردی بود،توصیه میکنم گوش بدین حتما
منم تو دوران دانشجویی ( خوابگاه بودم) هر ۳ تا هم اتاقیهام دوست پسر داشتن البته حد و حدود رابطشونا نمیدونم ولی فقط بکیشون ب ازدواج ختم شد بعد از ۷ سال دوستی. منم همش تنها بودم و برام سخت بود( اون موقع منم تقریبا هم سن شما بودم ) و فقط و فقط از خدا کمک خواستم که بهم کمک کنه و خویشتن دار باشم و بعد از اتمام درسم یک سال بعدش ازدواج کردم با فرد خیلی خوب و مناسبی. شما هم از خدا کمک بخواه و کم نیار. یکسری لذت ها زودتر هستند و بعدش چه بلاهایی سر آدم نمیارن و واقعا آدمو بد بخت میکنند. همون بهتر تنها بمونی تا برای فرار از تنهایی تن به هر کاری بدی .