2777
2789
عنوان

چون راضی به رابطه ...نسی نیستم تنهاموندم 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 5224 بازدید | 171 پست
یکیاز دوره راهنماییم دوتا از دبیرستان و سه تا از همکلاسیای دانشگاهم و خدا رو شکر هنوزم هستن،هر ...

منم دوستای دبیرستانمو دارم هنوز 😊

قد168🤸‍♀️وزن شروع75😬وزن الان 64😌وزن هدفم 60کیلو گرم😍خدای بزرگ و مهربون سپاسگزارم🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دوستای دبیرستانمو دارم هنوز 😊

گلم  

پس چه م.....گته؟

خو برو باهاشون خوش باش

واقعاااا رل زدن دوس پسر عوض کردن ب خدااااا تنها ترت مبکنه

مسیر اشتباهو نرو خواهرم

چشم از پنجره بردار....منجی در آینه است....گره اکثر مشکلات ما با کار کردن و قوی کردن عزت نفس و اعتماد ب نفس برطرف میشه،گوش دادن ب دوره های اپلیکیشن پرورش افکار امیر شریفی برای من بسیار کاربردی بود،توصیه میکنم گوش بدین حتما  
اره  اصلا بدون رابطه به یکماهم نمیکشه

عزیزم بازم خودتو نگه دار، من کاری ندارم که بگم اونایی که بدون ازدواج رابطه دارن فلان و بهمانن، ولی بدون عشق اینکار نکن، از عشق خودت و طرف مقابلت مطمئن باش بعد این تصمیم رو بگیر و روح و جسمت وقف کسی کن که ارزششو داره، کسی که بعد از یه ماه رابطه میخواد و بگی نه ول کنه بره ادم تو نیست، چند وقت دیگه هم با یه بهونه ول میکنه می‌ره و تو میمونی با یه قلب شکسته 

عزیزم بازم خودتو نگه دار، من کاری ندارم که بگم اونایی که بدون ازدواج رابطه دارن فلان و بهمانن، ولی ب ...

اره عزیزم تصمیمم همینه 🙏🏻🙂

قد168🤸‍♀️وزن شروع75😬وزن الان 64😌وزن هدفم 60کیلو گرم😍خدای بزرگ و مهربون سپاسگزارم🙏🙏
گلم     پس چه م.....گته؟ خو برو باهاشون خوش باش واقعاااا رل زدن دوس پسر عوض کردن ب خداا ...

چشم 😄🤝

ممنون گپ خوبی بود 

چشم 😄🤝 ممنون گپ خوبی بود

تنکزززز    

والا

برو عشق ووحال در امنیت کامل بدون نگرانی 

چشم از پنجره بردار....منجی در آینه است....گره اکثر مشکلات ما با کار کردن و قوی کردن عزت نفس و اعتماد ب نفس برطرف میشه،گوش دادن ب دوره های اپلیکیشن پرورش افکار امیر شریفی برای من بسیار کاربردی بود،توصیه میکنم گوش بدین حتما