2777
2789
عنوان

چون راضی به رابطه ...نسی نیستم تنهاموندم 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 5224 بازدید | 171 پست
به خاطرخونواده ن گلم به خاطر خودت ارزش خودت این مهمه من دوس دارم تنمو محرممم شریک زندگیم لمس کنه ن ا ...

اره خب واقعا کسی که هیچ تعهدی بهت نداره هر لحضه ممکنه با یه پیام خداحافظی کنه

قد168🤸‍♀️وزن شروع75😬وزن الان 64😌وزن هدفم 60کیلو گرم😍خدای بزرگ و مهربون سپاسگزارم🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدیدا ینی همه پسرا میخوان؟؟ ای بابا زمان ما اینجوری نبود ۱۰ ۱۲ سال پیش

خوش به حالتون 

قد168🤸‍♀️وزن شروع75😬وزن الان 64😌وزن هدفم 60کیلو گرم😍خدای بزرگ و مهربون سپاسگزارم🙏🙏
اره خب واقعا کسی که هیچ تعهدی بهت نداره هر لحضه ممکنه با یه پیام خداحافظی کنه

اره همینه زرنگا خوبا رو تور میکنن ماها دیگه باید تنهاایی بکشیم 

پروف خودممم ❤️آرزوها و خواسته هامو رها کردم ⁦(◍•ᴗ•◍)♥️
مگه شما کجایین  اکثر پسرا اینحوری شدن😑

بخاطر اینکه شما اگه از اول رابطه محکم پای عقایدت و چارچوب هات وایسی و اصلا به پسری که توی رابطه ای  زیاد رو ندی  خودش میفهمه نباید پاشو از گلیمش دراز کنه

با کسی وارد رابطه بشو ک دوست داشته باشه و ب چارچوبت احترام بذاره نبود نشو چون تو رابطه ای ک خط قرمز ...

بنظرت پسری پیدا میشه ک حرف جنسی نزنه. یه هفته احترام میزاره هفته دوم میزنه. اگ هم طرف قبولش نباشه میزنه میره. همه دخترا پسرا الان تو خلوت رابطه جنسی دارن مد شده. اونایی ک ندارن سنتی ازدواج کردند 

خوش به حالتون 

بنظرمن باپسرای امروزی نباید وارد رابطه بشی

توقعشون فقط هوس بازیه 

قدیما ایقد مرد بودن ک ب پای دختره و ابروش میموندن

الان این چیا معنی نداره هیچ فقط دنبال لذتن

هرچیزی ک بهشون لذت بده میخوان بدون مرز

من که دراین جمع گذشتم ازهرچه آرزوست دست غم دیگرچه میخواهد از تن تنهای من ؟
بنظرت پسری پیدا میشه ک حرف جنسی نزنه. یه هفته احترام میزاره هفته دوم میزنه. اگ هم طرف قبولش نباشه می ...

دقیقااااااا

به نظرت من چکار کنم 

بعضی وقتا میگم گور بابای همه چیز 

ادم باید فرزند زمانش باشه

هر کاری همه میکنن توهم بکن 

بعد باز میگم خریت نکنم

راست یا دروغ مهم اینه که چطور و با چه کسی وارد رابطه شی . عزیزم به هیچ عنوان بخاطر تنهایی وارد یه را ...

نه الان این رابطه اخر واقعاااا ماه بود ولی خب اونم میگه به خدا نمیدونم با نیازم چکار کنم 

بنظرمن باپسرای امروزی نباید وارد رابطه بشی توقعشون فقط هوس بازیه  قدیما ایقد مرد بودن ک ب پای ...

چی بگم 😶