2777
2789
عنوان

چون راضی به رابطه ...نسی نیستم تنهاموندم 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 5225 بازدید | 171 پست
واقعا من چند بار امتحان کردم هیچ پسری راضی نمیشه بدون رابطه  برای همین میخوام کلا بزارم کنار ا ...

اره بابا تنهایی هم عشق است 😅😂

کسی برای نجاتت نخواهد آمد ...🌱Fatiii صدام میکنن... حرفم دندانسازیه🫠🦷اما علاقه زیادی به روانشناسی دارم🥰🥹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببين اين تجربه منه پسري كه عاشقته ، خودشو نگه ميداره  مطمين باش  كوتاه نيا

دقیقا موافقم

دوست من پسر بهش پیشنهاد رابطه هم داد یعنی گفت دوس دارم

دوستم محکم وایساد گفت نه بعد عقد

پسر هم قبول کزد 

الانم اومده خواستگاریش

چون از اول میخواست دختره رو

تو چیکار به بقیه داری. منتظر باش اونی که لایقت هست بیاد

به نظرت عجیب نیست توی ۲۶ سالگی هنوز نتونستم دوستی موفق داشته باشم ؟

قد168🤸‍♀️وزن شروع75😬وزن الان 64😌وزن هدفم 60کیلو گرم😍خدای بزرگ و مهربون سپاسگزارم🙏🙏
دقیقا موافقم دوست من پسر بهش پیشنهاد رابطه هم داد یعنی گفت دوس دارم دوستم محکم وایساد گفت نه بعد ع ...

منظورم رابطه کامل نیستا 

من کلا با هر رابطه ای مخالفت میکنم به جز ب و س و ب غ ل

قد168🤸‍♀️وزن شروع75😬وزن الان 64😌وزن هدفم 60کیلو گرم😍خدای بزرگ و مهربون سپاسگزارم🙏🙏
منم براهمین سینگلم😆هععع عاقبت ما تنهایییه البته به درک

اینقدر سختم میشه فکرش میکنم پسرا راحت همه کاری میکنن ما بخاطر خاتواده باید تنها باشیم

واقعا من چند بار امتحان کردم هیچ پسری راضی نمیشه بدون رابطه  برای همین میخوام کلا بزارم کنار ا ...

چرا پسر های اطراف شما اینجورین ؟ من دوست هام همشون با اینکه توی رابطه هستن به هیچ عنوان اجازه ندادن خط قرمز هاشون رد بشه حتی اجازه نمیدن دست هاشون رو کسی بگیره  و مشکلی هم براشون پیش نیومده 

ریدم بهشون. ادم درست نبوده دورت اونا تو رو واسه خودت نخواستن

پس برام دعا کن انشاالا ادم درست و مناسبم سر راهم بیاد و خوشبخت بشیم

اینقدر سختم میشه فکرش میکنم پسرا راحت همه کاری میکنن ما بخاطر خاتواده باید تنها باشیم

به خاطرخونواده ن گلم به خاطر خودت ارزش خودت این مهمه من دوس دارم تنمو محرممم شریک زندگیم لمس کنه ن این نرخرای همه کاره

پروف خودممم ❤️آرزوها و خواسته هامو رها کردم ⁦(◍•ᴗ•◍)♥️
چرا پسر های اطراف شما اینجورین ؟ من دوست هام همشون با اینکه توی رابطه هستن به هیچ عنوان اجازه ندادن ...

مگه شما کجایین 

اکثر پسرا اینحوری شدن😑

کسی برای نجاتت نخواهد آمد ...🌱Fatiii صدام میکنن... حرفم دندانسازیه🫠🦷اما علاقه زیادی به روانشناسی دارم🥰🥹

دیوثای عنتر . برن گمشن ، بله زرنگ شدن ،بجای اینکه خرج عروسی بدن ، مهریه و طلا بگیرن ،و مثل ادم بیان ...

و من از این میترسم هی که رابطه میره جلو توقعاتشونم زیاد شه و ماهم چون وابسطه شدیم مجبوریم قبول کنیم