2777
2789
عنوان

برادر جوانم اعضای بدنشو اهدا کرد

1492 بازدید | 65 پست

لطفا براش صلوات بفرستید 

سکته مغزی شدید کرده هوشیاری روی ۲ است

دعا کنید خدا به قلب مادرم آرامش بده 

میشه واسه سلامتی و عاقبت بخیری پسرام صلوات بفرستید😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلاام میشه این تاپیکمو گزارش بزنید پاک شه؟ بجاش لایک کنین آیه الکرسی میخونم ب نیتتون🌚🤍https://www. ...

عنوان تاپیک رو‌خوندی ؟ 

و مثل همیشه یادت باشه ، درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه ، اما افتخار یا شرمندگیش چرا !🌱💚⏳️

خدای من🥺😭😭

روحشون در ارامش🖤

من که هیچ وقت نمیبخشمت،اون خدایی هم که تورو ببخشه دیگه خدای من نیست💔🥺اگه یه روزی،یه جایی،هی دیدی برات نمیشه،یادت بیاد که کی و کجا منو شکستی💔برام دعا میکنین؟من خیلی مظلومم😭😭دارم دق میکنم

روح شاد 

خداوند صبر زینبی بهتون عنایت کنه

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

معمولا تا مرگ مغزی نشه اعضاشو نمیدن  هنوز امیدی هست خوب بشه

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم