2777
2789
عنوان

چون راضی به رابطه ...نسی نیستم تنهاموندم 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 5224 بازدید | 171 پست
بخاطر اینکه شما اگه از اول رابطه محکم پای عقایدت و چارچوب هات وایسی و اصلا به پسری که توی رابطه ای & ...

دقیقا ما همین کاری میکنیم بعد فرداش میبینیم محترمانه خدا حافظی کردن 

عزیز اینا شعاره 

ملت هم رابطه دارن هم میان الکی به من و شما دروغ میگن

قد168🤸‍♀️وزن شروع75😬وزن الان 64😌وزن هدفم 60کیلو گرم😍خدای بزرگ و مهربون سپاسگزارم🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه الان این رابطه اخر واقعاااا ماه بود ولی خب اونم میگه به خدا نمیدونم با نیازم چکار کنم 

بگو هرچیزی راهی داره منکه نباید الان نیاز تورو رفع کنم

بیاخواستگاریم بوقتش

من که دراین جمع گذشتم ازهرچه آرزوست دست غم دیگرچه میخواهد از تن تنهای من ؟
بگو هرچیزی راهی داره منکه نباید الان نیاز تورو رفع کنم بیاخواستگاریم بوقتش

گفتم

ببین اینا هدفشون چیز دیگس

قد168🤸‍♀️وزن شروع75😬وزن الان 64😌وزن هدفم 60کیلو گرم😍خدای بزرگ و مهربون سپاسگزارم🙏🙏
ببين اين تجربه منه پسري كه عاشقته ، خودشو نگه ميداره  مطمين باش  كوتاه نيا

انشاالا به پست منم بخوره 

خدایا جوونارو به راه راست هدایت کن چه قد بد شده دلم برای دخترای پاک میسوزه چون بالاخره این پسرا ی رو ...

اره دقیقا  همین 

دقیقااااااا به نظرت من چکار کنم  بعضی وقتا میگم گور بابای همه چیز  ادم باید فرزند زمانش ...

من ک متاهلم ازدواجم فامیلی بود. لاقل با یه فامیل برو تو رابطه غریبه ها اول باید بدن دختر رو ببینن بعد ببینن ک رابطه باهاش لذت بخشه باهاش چن بار برن بیرون شام. بنظرت اون شام رو الکی میدن دختر میخوره یا اون کوشی یا اون لباس دختره بیچاره باید اساسی باهاش رابطه برقرار کنه بقولی الکی هرج نمیکنن در غیر این صورت آب معدنی هم نمیخرن. 

گفتم ببین اینا هدفشون چیز دیگس

پس ازابتدا بهش بگو حداقل طرفت بدونه بگو شرایط من اینه 

خواستی اینطوری پایتم نخواستی خدافظ 

ک حداقل ازوسط رهانشی

من که دراین جمع گذشتم ازهرچه آرزوست دست غم دیگرچه میخواهد از تن تنهای من ؟
دقیقا ما همین کاری میکنیم بعد فرداش میبینیم محترمانه خدا حافظی کردن  عزیز اینا شعاره  مل ...

چی بگم 

ولی عزیزم خیلییی مراقب باش تنهایی خیلی بهتر از اینه که با یه آدم اشتباه ازدواج کنی و بدبخت بشی 

من ک متاهلم ازدواجم فامیلی بود. لاقل با یه فامیل برو تو رابطه غریبه ها اول باید بدن دختر رو ببینن بع ...

نه بابا فامیل که ابرو ادم میره

چی بگم  ولی عزیزم خیلییی مراقب باش تنهایی خیلی بهتر از اینه که با یه آدم اشتباه ازدواج کنی و ب ...

چشم 🙂

تا الانم همه سعیم همین بوده

پس ازابتدا بهش بگو حداقل طرفت بدونه بگو شرایط من اینه  خواستی اینطوری پایتم نخواستی خدافظ  ...

اوایل میگفتم 

دوستم گفت نگو برو تو رابطه اونجوری بینتون وابستگی ایجاد بشه کات نمیکنه 

ولی همون روش خودم بهتر بود