2777
2789

تو تاپیک قبلی ی راهنمایی خاستم که خداروشکر اینجا همه شوهرشون تمییز و جلتمنن هستن البته تقصیر خودم هست خر شدم فقط چشم به دوختم که اخلاق داره خونه داره اهل کار هم هست مشروب خور هم نیست قیافه ام در حد خیلی  معمولی داشت  نفهمیدم ی موضوع پبش پا افتاده ایقدر اهنیتت دار میشه  ینی طهارت نگرفتن بعد از ادرار باعث شده شبا جا خواب مون جدا شع همه چیز  واسع هم جدا داشته باشیم بیشتر شبیه هم خونه این تا زن و شوهر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بددددترین هستش 

سلام به نی نی سایتی های عزیز😊ندا جون سابقم از سال ۸۹ نی نی سایت عضوم اون وقتااینجا کلوپ داشت و۸تامون پایه بودیم سحر.عادله.یاسی سمانه.مهشید.آزاده ساراعشقید به یاد قدیما💖 هرکسی اینجا عضو نبود😲  چه روزااایی بود😌

اسی به نظرم حساسی 

اونقدرام که گفتی حرکتش چندش نبود 

البته سرویسو نمیگما 

این که گفتی دست به لباس زیرش  زد و .....

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

ای بابا خیلی بد ک ادم مگ میش خودشو نشورههههه🫥

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠

عزیزم جو اینجا سمی هستش یکی خوش اخلاقه ۸۰درصد حسود و عقده ای 

دوماً همه ی آدمای دنیا ی سری اخلاق بد دارن ی سری خوب 

سعی کن با مهربونیت حالیش کنی از ی سری کارا بدت میاد

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

اسی از کجا فهمیدی؟ یعنی خودش بهت گفته؟

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
اره گفت مگه مرذا هم خودشون میشورن

بله معمولش اینه ادم خودشو بشوره زن و مرد نداره 

همچین چیز کوچیکی نیست ولی

بچه ها به کانال تابلوهای دکوراتیو من تو ایتا سر بزنید    🌸 گالری نگار 🌸      negarartgallery                                             https://eitaa.com/negarartgallery                                                                                                                                                                            گناه دیگران(هرچند بزرگ)،مجوز گناه ما(هرچند کوچک) نیست...