2777
2789
عنوان

شما هم اوایل نامزدی

324 بازدید | 19 پست

یا وقتی تازه عقد و عروسی کرده بودین 

زیاد استوری میذاشتین و ذوق تازه عروسی رو داشتین؟

دوستام هر کی ازدواج می‌کنه همش اینجور استوریا رو میزارن من می‌خوام متنوع شم هیچی از نامزدم نزارم جز یه قلب تو بیو دوست دارم بقیه فکر کنن رابطه مون خوب نیست اینجوری سعی نمیکنن خرابش کنن

عزیزم رابطه تو همسرت به هیچ جای بقیه نیست بخوان خرابش کنن

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه زیاد نمیذاشتم

هرکسی یه جوره

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

دقیقا من هیچی نذاشتم فقط روز عقد یه عکس دو نفره گذاشتم و دو سال عقد دیگ چیزی نذاشتم راستش اعتقاد خاصی هم ندارم چشم میخورم همینجوری هم کلی دعوا داشتیم ولی خوشم نمیاد عاشقانه هامو بخوام استوری بذارم

بعضیا واسه حال خدشون و طرفشون میزارن منم قبلنا اینو میگفتم ولی الان برام اصن مهم نیس ک بدونن خوبیم یا بد 

ابد و یک روز منی عشق جانم♾💏💍لطفا اگ امضام میبینین برام صلوات بفرستین لایک کنین تا منم عوضش براتون بفرستم..... آقایون لطفا درخواست ندید درخواس ببینم تگتون میکنم همه ببینن 

کار درستی نیست بنظرم

رابطه زن و شوهر و عاشقانه بین طرفین هست و به کس دیگه ای مربوط نیست که بخواد بدونه

وصیتنامه آهنگین کوروش بزرگ: منم کوروش وپادشاه جهان‌ به شاهی من شادمان مردمان‌ به بابل درآمد سپاهی زمن‌ رها کردم این سرزمین راز مرگ‌ به بابل چو وارد شدم بی نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم‌ به کارستمدیده پرداختم‌کسی رانباشد به کس‌ برتری برابر بود مسگر و لشکری‌ پرستش‌ به‌ فرمانم‌ آزادشد معابد دگرباره آبادشد به دستورمن صلح شدبرقرار که بیزاربودم من ازکارزار میان دو دریا در این سرزمین‌ خراجم دهدشاه وچادرنشین‌ زنو ساختم شهر ویرانه را سپس خانه دادم به آواره ها مرا در جهان هدیه آرامش است‌ به گیتی شکوفایی و دانش است‌ چو روزی مرا عمر پایان رسید زمانی که جانم ز تن بر کشید نه طاغوت باید مرا در بدن‌ نه با مومیایی کنیدم کفن‌ که هر بند این پیکرم بعد از این‌شود جزئی از خاک ایران زمین‌که هر بند این پیکرم بعد از این شود جزئی از خاک ایران زمین.                                                                                            زنده باد خاک پاک ایران زمین💚🤍❤️ زنده باد خلیج همیشه پارس🌊🌊🌊🌊🌊🌊 زنده باد زبان اصیل پارسی❤️❤️

ن هرازگاهی عکس میذاشتم از دوران دوستیمون البته بعدعروسیم کم وبیش میذاشتم ولی اونحوری عنشو دربیارم ن

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️