2777
2789
عنوان

بلافاصله بعد از جدایی ازدواج کرد...

| مشاهده متن کامل بحث + 3903 بازدید | 74 پست

قضاوت نمیکنم اصلا ولی من جات بودم حتی شده تو اسنپ کار کنم بچه ها رو میارم پیش خودم.چون اگه ازدواج هم کنم تو بهشت هم باشم باز فکرم نود درصد پیش بچه هاس

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که هیچ آدرسی به جز محل کار شوهر سابقم ندارم، من که تا دادگاهها برگزار شد و نتیجه بیاد، یارو بچه رو زد زیر بغلش و برد یه شهر دیگه. یادمه یه بار زنگ زدم با دخترم حرف بزنم یارو بهم گفت رسیدم به قبر بابات ( بابام تازه فوت کرده بود). اینجوری میشه که دیگه حتی رغبت نمیکنی زنگ بزنی

در مورد بچه فقط تو مطرح نیستی بچه هم حسابه شاید بچه دلش بخواد مادرش ببینه ولی نه زورش می رسه و نه روش می شه حرفی بزنه!  این دیدن مادر و بچه حق بچه ات هم هست فکر نکن با ندیدنش در حقش لطف می کنی بعدها ازت کینه می گیره که مادرم راحت منو فراموش کرد و رفت و حتی ازم سراغی هم نگرفت!  همیشه حس رها شدن و دوست نداشته شدن و طرد شدن بهش دست می ده!  همین دیدن های هفته ای یه بار خیلی خیلی روحیه اش بهتر می کنه که مادرش حتی اگه دوره هنوز هست و دوستش داره و حمایتش می کنه! 

هر چی بگذره و دیدن بچه ات نری اوضاع بدتر می سه و همه بر علیه ات می شن می گت تا حالا کجا بودی الان آمدی و یاد بچه ات افتادی!  حتی همون بچه ات هم تمایلی به دیدنت پیدا نمی کنه! 

یا ارحم الراحمین

اسی با تاپیکت یاد زندگی خودم افتادم اشکم بند نمیاد بیچاره بچه ها این وسط دیگه هیچی ازشون نمی مونه 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
خیلی جمله سوزوند قلبم رو تو نمیدونی من چی کشیدم بچه هام چی کشیدن رها کردنشون لطف در حق بچه ها و خر ...

ببین عزیزم منم مادرم میگم قوی باش رها کردن اونها اصلا لطف در حقشون نیست من نمیدونم شرایط زندگیت رو ولی مطمئن باش هرچی باشه باید بری هرجور شده بری سراغشون اون بچه با خودش فکر می‌کنه تو دوستش نداشتی رهاش کردی می فهمی میدونی چه آسیبی میبینه اون نمیتونه تو بچگی شرایط شما رو بفهمه فقط چیزی که می بینه همینه برو دادگاه شکایت کن برو پاسگاه برای چی نمیتونی چون مادری باید قوی باشی

نفرت یکی از مخرب ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیر قابل جبران است. نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقاً خود مخرب است . هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی افتد - هیچ چیز - که ابتدا در سطح فکر نباشد.                              (کتاب گفت و گو با خدا - جلد اول)

[QUOTE=314082699]دلم واسمون میسوزه ایکاش انقدر دلرحم نبودیم ایکاش انقد زود وابسته نمی‌شدیم و از خودگذشتگی نمی‌کردیم ز ...[/QUب نظرم قشنگترین و بهترین حس دنیا مادر بودن ولی بازم میگم کاش خدا حس مادری و ب ماها نمی داد ک اینجوری داغون بشیم و عذاب بکشیم😭

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
بعضیا یه جوری میان اورد میدن که بچه رو بیار پیش خودت که آدم دلش میخواد سرخودش و طرفشو بکوبه به دیوار ...

نیاریم پیش خودمون ولی حق داریم هم من هم بچه ک همو ببینیم 

واقعامتاسفم زندگیتون ب طلاق کشیده شد،من بچه طلاقم ضربه اصلی روبچه میخوره ،ب هرحال مردعده نمیخوادنگه داره برای زنه ،پس سه ماه بعدازدواج کرده ،اون زنش خیرنمیبنه شرطش طلاق یه مادربوده ودزدیدن کاشانه بچه ها وعشق گرفتنشون ازکنارهم بودن پدرومادر ،مادرشم همینطور که بنزیئن وهیزم آتیش بوده،خدالعنتشون کنه ،من کاری ب اختلافات زناشوییتون ندارم که بخاطرثمره زندگیتون حل نکردین یاقابل حل نبود،فقط ازخدامیخوام اگه قراره ازدواجی ب طلاق ختم بشه وپای زن باباوناپدری بازبشه خداب هیچ وجه بچه ب این زوج نده ،شماهم ببین چه تصمیمی براتون بهتره همونوبادقت ووسواس انجام بده ،ولی تاکیدمیکنم اصلازن مردبچه دارنشوب هیچ عنوان ،چون نمیتونی جای بچه خودت درحق کودک بیگناهی مادری ودلسوزی کنی وطبیعیه هرچقدرم مهربون باشی ذاتا....شانس ماکه یک اهریمن لعین  خدانشناس زن بابامون شدوثانیه ثانیه زندگیمونوسیاه کرد

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه
منم بچه برام مهمه ک ۳ سال نشستم منتظر الانم چون تازه فهمیدم ازدواج کرده بهم ریختم  فک نمیکردم ...

باتمام وجود درکت میکنم عزیزم منم چنبار خواستم برم نرفتم وامیدوارم اونیکه باعثوبانی این ناراحتیا ونگرانیای من شده همین حسو تجربه کنه ....ولی یچیزی تومادرشونی خودتو ازشون نگیر منکه به شوهرم گفتم اگه بابچه اذیتم کنی در آینده که پولدار شدم بلایی به سرت میارم که از کرده خودت پشیمون شی چون من تا آخر ک بی پول نمیمونم

اصالت یعنی، بختیاری😍       ارجاعت میدم به امضام 💅                 تا زمانیکه که نظرسازنده ای نداشته باشم در تایپکی کامنت نمیذارم 😊                             اگه دیدی جوابتو ندادم بدون هم نظر نیستیم پس انرژی و وقت خودمو الکی هدر نمیدم  و نظرمو به کسی تحمیل نمیکنم 😚                                                        من ز نژاد کورشم ، آزاده ای پر شورشم پیکان تیر آرشم ، خون رگ سیاوشم من کاوه ی آهنگرم ، تا به ستم نیاورم از چرم، پرچم ساختم ، تا بر ستمگر تاختم از غرب و از ماد آمدیم ، ارژنگی و پاک آمدیم من پارت اشکانیم ، من شیر مرد پارسی ام موج خلیج فارسم ، من شاه تنها خاورم زیرا که من ایرانیم ، از قوم بختیاریم    🌺                                                    
[QUOTE=314082699]دلم واسمون میسوزه ایکاش انقدر دلرحم نبودیم ایکاش انقد زود وابسته نمی‌شدیم و از خودگ ...

به خدا کلا استرس فشار نمیدونی فشار زندگی و خودتو تحمل کنی یا آینده بچه و فشار بچه هاتو حتی نتیجه دار هم بشی بازم هم دغدغه یه مادر اینه پسرم غذا خورد ایکاش خانوم نبودم

واقعامتاسفم زندگیتون ب طلاق کشیده شد،من بچه طلاقم ضربه اصلی روبچه میخوره ،ب هرحال مردعده نمیخوادنگه ...

عزیزم طبق قانون باید ۳ ماه و ۱۰ روز صبر کنه تا زن عده اش تموم بشه مخصوصا اگر طلاق رجعی باشه.بعد از گذشت ۳ ماه و ده روز طلاق قطعی میشه

اون خانم طلاق نامه قطعی رو میخواسته و شرطش عدم رجوع بوده

خواهر منم الان سوز دل شما رو که برای من کامنت میزاری درک کردم یه مادری که مشخصه وقعا از فراق بچه هات داری میسوزی کاش مادر منم مثل شما بود ۳ سال صبر کردی به خاطرشون خدا به دلت صبر بده 

شما که اصلا مقصر نیستی نزاشتن زندگی کنی زندگی شما شرایطش با مال من فرق داشته 

ولی یه خواهش ازت دارم تو رو خدا گاهی برو دورادور بچه هارو ببین ازشون دست نکش که ازت نا امید بشن دیدن شما اونا خیلی خوشحال میکنه 

مطمین باش بزرگتر که بشن و بدونن که واقعا دوستشون داشتی پیش خودت برمیگردن مقصر واقعی رو میشناسن حس بچه ها هیچ وقت دروغ نمیگه 

همه ی زندگیم ...بچه هام...