2777
2789
عنوان

بلافاصله بعد از جدایی ازدواج کرد...

| مشاهده متن کامل بحث + 3903 بازدید | 74 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینی نگو دلم رو آتیش نزن نمک نریز

ناراحت نشو عزیزم من خودم بخاطربچه موندم یه شوهر بیشعوررو تحمل میکنم کاش یه کاری کنی بچه هات زیردست اون خانم بزرگ نشن گناه دارن ازدواج کنی ام همه مردا یکی از یکی بدتر ببخش اگه ناراحتت کردم

اون با ندیدن شما و آغوش گرمت داره اذیت میشه ترو خدا پسرتو ول نکن بعدا خیلی پشیمون میشی 

من راهم دوره ازش شاید سالی ی بار بتونم برم.اخرین باری ک رفتم نیومد بغلم کنه منو نخاست.تنها دلخوشیم اینه جاش خوبه.وقتی بهش فکر میکنم قلبم میخاد بترکه

شرابطه رو نمیدونی، اون برد من رفتم بیارم می‌برد خونه اینو و اون قائم میکرد، چیزی رو نمیدونی چرا میگ ...

بقران منظور بدی ندارم چون درکت میکنم اینارو گفتم خدا ازشون نگذره به حق امام زمان ک بچتو ازت جدا کردن

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

وقتی سه ساله ندیدیشون و نمیتونی پیش خودتم بیاری ازدواج کردن یا نکردنت هیچ دردی ازشون درمان نمیکنه

https://chat.whatsapp.com/K1njmCPNUFm7FkgKBS2RvV?mode=ems_copy_t.              💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

خب

دلیل طلاق نپرسیم

در مورد بچه ها نپرسیم

در مورد گذشته نپرسیم

بعد چ جوری نظر بدیم

الان ما ن میتونیم بگیم ازدواج کن ن ازدواج نکن چون که هنوز در گیر گذشته قطعا زندگی ایندتم جالب نمیشه بعدم چ ازدواج کنی چ نکنی اونا بچه هاتو بهت نمیدون تا حالام ندادن نمیدن خودتم نمیری نمیبینشون خب فرقی نداره با خودت اول کنار بیا بعد ب فکر بقیه زندگی باش

در ضمن زمین گرده در هرکسی ب موقع تقاص کاری که کرده پس میده و زمانش خدا میدونه ن ما ادما !

جاشون ، خوراک پوشاک تفریح همه چی دارن فقط مادر ندارن بمیرم راحت شم از این غم😭

عزیزم شاید پدرشون از لحاظ روحی مراقبت کنه ازشون ! 

خدایا به هر کجا رفتم و هر چیزی که نگاه کردم فقط تو رو دیدم %زندگی پارادوکس عجیبیه ی چیز باارزش بی ارزش

حق داری! منم دوسال با یکی نامزد بودم همین که تموم کردیم یکی و دو هفته بعد جشن عقد گرفته بود!! از اینکه از دستش داده بودم ناراحت نبودم فقط اینکه بلافاصله رفت ازدواج کرد خیلی سوختم!! من حتی یکی رو دوست نداشته باشم در صورت جدایی یه فاصله ای میندازم، تا سریع و احساساتی تصمیم نگیرم و از اون حس و حال بیرون بیام! انگار دشمن خونی طرف بودیم که سریع یکی رو پیدا میکنند و ازدواج.

ولی حتما هر هفته بچه هاتون رو بزنید اونا به شما نیاز دارن.  به خاطر پدرشون از دیدن اونا خودتون رو محروم نکنید

من راهم دوره ازش شاید سالی ی بار بتونم برم.اخرین باری ک رفتم نیومد بغلم کنه منو نخاست.تنها دلخوشیم ا ...

درکت میکنم اون از لجبازی و ناراحتی نیومد بغلت خودت مادری درک می‌کنی الاهی عاقبتش خیر باشه 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

زن بابا بالا سر بچه هات باشه خیلی خوب نیس 

ان شاء الله اون خانم خوبی باشه و بتونه برای بچه هات حدقل یه زن مهربون باشه

کاش میاوردی پیش خودت بچه هارو و زیر نظر کمیته میرفتی یا مهریتو میگرفتی و میزدی ب یه زخمی

عسلی تر 🍯از چشمهاش  👀  قند لباشه👄😘