2777
2789
عنوان

بلافاصله بعد از جدایی ازدواج کرد...

3902 بازدید | 74 پست

بعد از پایان عده در عرض ۶ روز کارای عقد و کرد و ازدواج کرد

بلافاصله.

الان من موندم تنهایی.میخام ازدواج کنم یاد رابطه مون می افتم . یا بچه هام، یاد مشکلاتی ک الان دارن بخاطر نبود مادر   

میخام ازدواج نکنم یاد این می افتم ک در اخر اونا هم بزرگ میشن و میرن پی زندگیشون و من میمونم و باز تنهایی

شرایط اوردنشون رو ندارم.

علت جدایی همون دلایلی ک همه بخاطرش جدا میشن زیاد ریز نشید نمیخام تکرار کنم اون روزا رو

از شغلش و بچه ها هم نپرسید نمیخام شناسایی بشم

ولی الان میدونم خونه گرفته عروسی گرفته و ماه عسل رفتن و سر زندگیشون، بچه رو خبر ندارم با خودش برده یا پیش مادرپدرش گذاشته

پیامم دادم ک برم ببینم جواب نداد نمیخام بیشتر خودمو کوچیک کنم و التماس کنم

دیدار دارم برای بچه ها اما چون کوچیکن‌ نمیخام بیافتن تو کشمکش و روح و روانشون ‌ بهم بریزه بیشتر الان ۳سالی میشه ندیدم بچه رو

تازه فهمیدم اونو زیر سر داشتن براش و شرط اون زن ، بردن طلاق نامه بوده برای ازدواج ک خب تموم شد و بلافاصله بعد قطعی شدن طلاق  ، ازدواج کرد

اصلا غصه ازدواجش رو نمی‌خورم ک زن گرفته چون میدونم چه چیزایی رو قراره تجربه کنه ولی اینکه بلافاصله براش زن گرفتن اذیتم میکنه

اینکه  تاموقعیت ازدواج برام پبش میاد احساس میکنم نمیتونم اون قبلی رو ، عذاب هاش رو و....رو تحمل کنم اذیتم میکنه

اینکه یاد زن گرفتن بلافاصله اش می افتم اذیتم میکنه

ی جوری شدم تا بحث ازدواج پیش میاد میترسم

دوست دارم زندگی تشکیل بدن ، ازدواج کنم، بچه داربشم ولی میترسم ، 

فک میکنم ک با بچه دار شدن به اون یکی بچه هام ظلم میشه ، چون این مادر رو داره ولی اونا بنا ب دلایلی نداشتن 

اینم بگم همه کاری کردم برای اون زندگی و هیچ عذاب وجدانی ندارم ک اگر فلان کارو کرده بودم شاید ی جور دیگ میشد ن اینجوری

اون خودش مایل ب برگشت بود ک خب بازم با پرده هایی ک کنار رفته بود غیر ممکن بود ولی مادرش و ...سریع براش زن گرفتن ک راه برگشت و حتی فکر کردن بهش کاملا بسته بشه

اینو نگفتم ک فکر کنید منتظر برگشتش بودم ، میگم ک بدونید و با علم کامل راهنماییم کنید 

من الان چ کنم؟هم عقلم داره کار میکنه هم دلم 

حق داری گلم

اروم باش

حرفاتو اینجا بگو

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینا بخشی از سوگ جدایی به خودت کمی فرصت بده بذار زمان بگذره.... سمینار والدین تک سرپرست مال دکتر هلاکویی رو گوش کن... برات دعا میکنم خدا به قلبت ارامش بده

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی

ترو قرآن هر کاری می‌کنی بچه هاتو ول نکن بعد خیلی عذاب می‌کشی و غصه میخوری و زندگیتم بهشت باشه با فکر بچه هات جهنم میشه متاسفم ک زندگیت خراب شد الاهی خدا برات جبران کنه ولی لطفا لطفا بچه هاتو تنها نزار اونا خیلی گناه دارن اگه بدونی تو قلبشون چی میگذره 😭

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

نمیتونی بچه ها رو پیش خودت بیاری! الان از شرایط بچه ها خبر داری؟ جاشون خوبه؟

خدایا به هر کجا رفتم و هر چیزی که نگاه کردم فقط تو رو دیدم %زندگی پارادوکس عجیبیه ی چیز باارزش بی ارزش